Иво Христов (евродепутат): Който пледира за Украйна в НАТО, тласка България във войната

  • 06 октомври 2022 15:27

  • 1032
  • 13
Иво Христов (евродепутат): Който пледира за Украйна в НАТО, тласка България във войната
©

„Не можем да очакваме партия, която манифестира под чужди знамена, да защитава националния интерес. Нито пък от партия, чието ръководство е съставено от бивши служители в неправителствени организации, да милее за националния интерес. Това е очаквано поведение от страна на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“  и за мен е чудно, как може някой да даде гласа си за партия, която де факто му обещава война, макар и с разни евфемизми.“

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13430

Това коментира в предаването „12+3“ на програма „Хоризонт“ на БНР Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент (S&D) и началник на кабинета на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в периода 2017-2019 г.

„Господин Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е юрист, а и всеки човек с минимална юридическа култура знае, че Украйна в НАТО противоречи на самия текст на Северноатлантическия договор, който изисква страните-кандидатки да не са във въоръжен конфликт със съседни държави, какъвто не е случаят на Украйна. Тук дори и „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ предполагам ще се съгласи, че в момента Украйна е в състояние на война т.е. когато някой пледира за Украйна в НАТО, претендира за задействане на чл. 5 и за прякото въвличане на България във войната. Това казва „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, ако някой не е разбрал. И го казва с такова нетърпение, че дори не може да устиска до конституирането на парламента“, каза Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка пред слушателите на БНР.

„След взривяването на Северен поток войната пълзи на запад. Знаете, че процесите ескалират. Икономическата война отдавна е световна, а военните действия се разпростират. В този смисъл рискът е реален и поведението на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на заслужава голямо уважение, тъй като той бидейки юридически грамотен човек и професионален военен, оценява какво би значело да се подкрепи приемането на Украйна в НАТО. А юристите на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, където впрочем липсва военна експертиза, се правят, че не знаят за какво става дума, макар че и те могат да си направят този елементарен анализ“, поясни евродепутатът. 

На въпрос какви са шансовете за съставяне на правителство, Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка посочи фрагментираната карта на новоизбрания парламент, но не се ангажира с прогноза дали преговорите ще успеят, или не. „Някои още мислят, че политическите лидери в България решават нещо. Те и преди нямаха особено тежка дума, но в състояние на война още по-малко. Допускам, че този кабинет може да бъде нареден под външен натиск, тъй като САЩ и Европа биха желали да имат в България управляема администрация, една ясна конфигурация, която да не им създава проблеми в контекста на войната“, заяви Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

На въпрос дали това не е никаква конспирация, Христов посочи като аргументи поведението на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ и избора на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за преговарящ екип за съставяне на правителство в лицето на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и. „Вие виждате, че ДБ се опитва да зададе дневния ред на парламента преди той да е започнал своята дейност. И го задава не с тема, свързана с България, а с международна тема. Как мислите? Случайно ли е? А изборът на преговарящите от името на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в?“, попита евродепутатът.

По темата за представянето на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на парламентарните избори и петото място по брой депутати, Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка сподели огорчението си от загубата на позиции в продължение на период от две години. „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е губи идейни позиции, губи обществено влияние. И то в момент, в който социалните проблеми нарастват и страната има очевидна нужда от силно ляво присъствие. В момент, в който се решава въпросът за война и мир, който също е ключов и всяка левица би трябвало да застане твърди на страната на мира“, каза още евродепутатът Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

По отношение на въпроса дали трябва да бъде сменен лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заради слабите изборни резултати, Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка подчерта, че не е член на партията и избягва да коментира вътрешнопартийните борби. “Но въпреки това аритметиката показва, очевидно има грешка в курса“, каза още Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

Андрей Ковачев подкрепи приемането на Украйна в НАТО

Последвайте канала на

Десислава Станева
1032 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2022.10.06 | 23:30

13
Червен лайнар. Останалите 9 източно европейски държави, подкрепили Украйна във война ли са? Говнояд продажен.
И тоз е

2022.10.06 | 18:34

12
същата руска подлога като Радев.

2022.10.06 | 16:21

10
Ей чукундур,какво правиш ти в европарламента,бе??? Що не ходиш да се кандидатираш за руския парламент от партията на презряният от всички човеци терорист-убиец,твоят господар другаря Путин?!?
Лапкай

2022.10.06 | 16:32

11
Патката
антибългарско шиле

2022.10.06 | 16:06

9
Говнар, скрий се бе, тъпак! Войната свърши, цървул!

2022.10.06 | 15:58

8
Поредният руски цървул, разтресен от страх и опитващ се да си заработи рублите. Вън от Европарламента. Руските мекерета нямат работа в Европа.

2022.10.06 | 15:47

7
Който се подвизава в Европарламента и xвали Русия, е меко казано лaйнo!
PaulaFox

2022.10.06 | 15:44

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.06 | 15:42

3
forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/ ---------- Украйна има нужда (и то спешна!!!) всички нацисти/фашисти (дори жени и/или деца!!!) да бъдат избесени по стълбовете!!! Това важи и за всички други (задължително и в България!!!) държави, по земното кълбо - както и за всички други аборти, а именно - Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! Тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял украйнските нацисти/фашисти бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.06 | 15:43

5
youtube.com/watch?v=Ni-JjIPkygU ---------- Ето Ви още от татуираните подчовеци, които се криха 90 дни в каналите... На 30 секунда - Тотенкопф и Ес*Ес... На 35 секунда - портет на Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 37 секунда вече е цяла картина - Боготворение на нацизма/фашизма в пълния му блясък... На 1.58 - цял цитат на/с Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 2.20 - Св*ас*ти*ки... Изгледайте го цялото - има още куп портрети на нацисти/фашисти... Има и 14*88, Келтски кръстове, Арамейски слънца, Трискалиони, Панцерфаусти, Волксфронти, Хи*тл*ерюгенди, Железни кръстове/орли и т.н. и т.н... Абе както се казва... Когато и да ги избесиш тия подчовеци по стълбовете - все ще е късно... Има и още по-фрапантни видеа в нета на нацистите/фашисти от Украйна, че и от Полша де - там вече положението е на друго ниво... За да отричаш съществуването на нацисти/фашисти в Украйна, или трябва да имаш умствени отклонения/малформации, или да си платен, или чисто и просто - и ти да си като/от тях... Това е голата истина - едно от тия три... Дано да не е последното, че в наказателното производство има споделена престъпна отговорност - когато подкрепяш/симпатизираш/обичаш престъпници...
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.06 | 15:43

4
youtube.com/watch?v=jiBXmbkwiSw ---------- Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти/фашисти!!! От 9-та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...
хм

2022.10.06 | 15:41

2
Тоя се е научил да не хапе ръката която го храни !

2022.10.06 | 15:34

1
Гнусен русофилистичен фашизоид! Отнемане на гражданство и еднопосочен билет за Рашистан за такива!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини