Регионалният министър за интерконектора: Имахме план за действие и вървяхме по него ден по ден

  • 29 септември 2022 17:40

  • 768
  • 5
Регионалният министър за интерконектора: Имахме план за действие и вървяхме по него ден по ден
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

Една от основните задачи на този служебен кабинет беше да пуснем този проект и то безопасно, по всички правила и от 1 октомври да има газ по тръбата. Това и направихме. Това каза в предаването "Денят на живо" по Нова Нюз министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по по повод пускането в експлоатация на интерконектора с Гърция.

Нямаше опасност проектът да се забави, защото имахме голямо желание да го завършим. Имахме план за действие и вървяхме по него ден по ден. Този резултат обаче изискваше усилена работа всеки ден. От първия ден на този кабинет цялата държава работеше успоредно със строителя, заяви Шишков.

В отговор на въпрос той каза, че няма обяснение защо проектът е забавен в продължение на толкова години. По думите му проектът не е имал нужните документи за пускане в експлоатация.

Запретнахме ръкави и събрахме тези документи. Правехме непрекъснати графици за довършване на строителните дейности ден по ден и строителят успя да завърши обекта. В края на краищата колкото е по-трудно, толкова е по-сладко, посочи регионалният министър.

Всяко от предишните правителства е дало своя принос за този проект, като може би е имало правителства, които не са били достатъчно активни, за да се завърши той по-бързо, отбеляза Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по.

ДНСК връчи на "Ай Си Джи Би" разрешението за ползване на интерконектора с Гърция

Той коментира още, че според него част от катастрофите у нас стават, защото пътищата ни са натоварени повече от нормалното.

С темповете, които се е строило в последните 10-12 г., няма да ни стигнат 30-35 г. да завършим магистралите, които са ни необходими. Трябва да започне да се проектират и строят магистралите максимално бързо.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
768 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Шишо Бакшишо

2022.09.29 | 19:39

4
И тук каца с мед ама вече Кирчо и Кокорчо са я опоскали! За мен пак нищо ...
6789345

2022.09.29 | 19:35

3
Ако не беше ти ВЕЛИК никога нямаше да имаме връзка с Гърция. Велик.

2022.09.29 | 18:16

2
Къде е Марешки? Осъден но пуснат да харчи паричките си на воля в Дубай. Депутат Рекетьор побойник и може би убиец. но няма проблем да продаде всиюките бензиностанции и аптеки.
Еми...

2022.09.29 | 18:14

1
Знаем и помним, още от първия ден. Опитахте се да го блокирате и да обърнете каручката натам, откъдето ви плащат да продавате националния интерес. Кypви мандавошкени.

Добави коментар

Водещи новини