Цветанов: Борисов, Дончев и Петкова са се срещали с Бабаков и Воробьов от санкционния списък на ЕС в България

  • 27 септември 2022 09:42

  • 4472
  • 19
Цветанов: Борисов, Дончев и Петкова са се срещали с Бабаков и Воробьов от санкционния списък на ЕС в България
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Действията и на Радев, и на Борисов спрямо Русия са различни от тези, за които четем и са публично достояние. Това каза председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. и ЕАЦС Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в интервю за „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV 1 и ТV +, по повод излязлата информация на сайта Bird.bg че президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и председателите на Народното събрание са се запознали със справки на ДАНС за проекта „Балкански поток“ още през 2017 г.  В тях се твърди, че целта на Русия е с този проект до 2020 г. да изолира Украйна от газовите доставки и по тази тръба няма да дойде  газ за България.

Цветанов припомни как през 2020 г. в годишен Анализ на Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) „България и Света 2020“ има доклад, който е за енергийната диверсификация в България. „В него пише, как точно след анексирането на Крим, Украйна загуби 80% от своите нефтени и газови залежи в Черно море, а реализирането  на „Турски поток“ е част от цялостната стратегия на Путин, за да може действително да се реализира тази зависимост на България от Русия“.

Цветанов подчерта, че от реализирането на „Турски поток“ до ден днешен никой не казва къде е Пътната карта.

По думите му, с публикуването в медии на докладите от ДАНС се разбира, че първите трима в държавата Борисов, Радев и председателите на парламента Главчев и Караянчева са били запознати с руските намерения за случващото се днес в Украйна, реализирайки „Турски поток“.

Цветан Цветанов: Битката след изборите ще бъде дали ще има квалифицирано мнозинство

Цветанов подчерта, че новина номер 1 в медиите при представянето на „Турски поток“ от Борисов е била именно диверсификацията в страната ни и увеличаването на газовата сигурност и допълни, че: „В Плана за възстановяване и устойчивост разработен от Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, част от приоритетите, които бяха заложени за трансформациите в енергийния сектор въглищните централи трябваше да преминат на газови турбини с руски газ”.

От действията на Борисов и приближените му става ясно, че са били манипулирани парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в онова време, продължават да бъдат манипулирани стойностните и качествените членове и симпатизанти, били са заблудени и подведени ръководителите на Европа и по специално тези, които са отговаряли за Третия либерализационен стълб за енергийната стратегия.

Цветанов добави, че неслучайно 1727 чужди граждани са работили на обекта по изграждането на „Турски поток“, от тях 1348 руски граждани, останалите беларуски и други.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа направи обосновано предположение, че Борисов,  Дончев и Петкова са правили срещи с хора от забранителния списък на ЕС и САЩ - Александър Бабаков и Александър Воробьов на територията на България. А някой от тези срещи са провеждани в централата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, където е бил посрещнат Гари Каспаров.

„Ако знаеше Гари Каспаров кой е бил там надали щеше да излезе и да застане с тази позиция“.

В обоснованото предположение Цветанов каза още, че Бабаков и Воробьов са влизали в страната ни, чрез определена виза, заобикаляйки забранителния списък на ЕС и САЩ с хуманитарен статут – било то лечение или други обичайни мотиви, които могат да заобиколят тази цялостна процедура. „Но този отговор трябва да бъде даден и от тогавашния министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на как и защо са влизали тези лица и как не сме били коректни към санкциите, които самото правителство е подкрепяло към онзи момент“.

„Водена е двойна игра, която е доста опасна, защото днес има война в Украйна. Ако не беше реализиран „Турски поток“, както и „Северен поток“ 2 тази война нямаше да я има“, изрази мнение Цветанов.

„След анексирането на Крим, Путин много умело искаше да направи байпас с помощта на България. За съжаление определени политици у нас подсилиха руското влияние в Югоизточна Европа, защото потокът отива до Сърбия, Унгария, Северна Македония беше предвидено да има отклонение. Това означава, че според доклада на ДАНС, който е бил до Борисов и Радев държавата ни е обслужила чужди интереси и те са знаели“, допълни лидерът на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

Цветанов припомни, че след изборите от април 2021 г. самият той е казал, че в парламента трябва да се създаде само една анкетна комисия за „Турски поток“.

По темата с предстоящите избори тази неделя Цветанов заяви: „Абсурдно е от нищото да се появи един политически проект ръководен от Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен ако няма други кукловоди или играчи, които да подкрепят това да се реализира. Подобни малки политически субекти се създават, за да влязат и да подкрепят едно програмно или експертно правителство. Това ще бъде много хубаво за някои, за да може действително да се отложи във времето всичко това, за което говорим като актуални теми и проверки, които могат да бъдат направени“, добави председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

“За голямо съжаление, който и да спечели тези избори, няма да има решение в дългосрочен план и стабилност в страната.

Ако приемем хипотезата ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да спечели, тя няма да има възможността да направи правителство, защото по време на кампания бяха издигнати червени стени от всички останали политически партии спрямо Борисов“, коментира Цветанов.

Той изрази надежда националните медии да дадат повече гласност на важните теми като „Турски поток“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4472 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
◉‿◉❤️Кристина хотел Принцес❤️

2022.09.27 | 14:02

17
☞На пъпеша най му подхожда раиран костюм и слънце на квадратчета. ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/rq6zuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!☜☞: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[I]☜☞: tiny.cc/mdayuz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[II]☜☞: tiny.cc/zdayuz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[III]☜☞: tiny.cc/xdayuz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[IV]☜☞: tiny.cc/vdayuz ➤Koльo Kитaeцa: ВAЖНO: ЗA Избopитe нa 2-pи Okтoмвpи☜☞: tiny.cc/acdzuz
❤️Mорcко Дънo❤️

2022.09.27 | 14:07

19
☠Бeлeзницитe и зaтвoрa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/u8qd1
†❤️Mиpocлaвa oт Пepниk❤️ yerl.org/JxFvE

2022.09.27 | 14:06

18
☞Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. ☞Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. ☞Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. ☞Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. ☞1.От фондация Ханс Зайдел. ☞2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. ☞3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! ☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Бoko и Пъпeшa 12 гoдини cъбиpaxa koмпpoмaти c цeцoмoбилитe и ceгa дъpжaт вcичkи c тeзи koмпpoмaти!: yerl.org/ttk6V ☞Циганите Боко, Доган, Рамадан и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ!: yerl.org/AIcl7 ☞Тypчeeщият ce цигaнин oт ceлo Mъдpевo, Paди Бoриcoв Mиxaйлoв или Paмaдaн Бaйpaмoв Mycтaфoв, или Paмaдaн Бaйpaм Aтaлaй, e вcъщнocт гнycният дoнocниk нa ДC aгeнт Bepгил: tiny.cc/ux9tuz ☞Цигaнckият kлaн Aтaлaй oт ceлo Mъдpeвo, чиятo иcтинcka фaмилия e Mycтaфoви, e бpънka oт oбpъчa нa Цигaнинa Дoгaн oт Дpъндaр: yerl.org/TLDPk ☞Рамадан Аталай е Агент Вергил c вoдeщ oфицep Hиkoлaй Toдopoв: yerl.org/E8Rp4 ☞ДC-мaфиятa в дeйcтвиe, cинът нa Paмaдaн Aтaлaй, Peвин Paмaдaн Aтaлaй e cвъpзaн okoлo 30 kpyпни фиpми: cutt.us/0K5e8 ☞Peвин Paмaдaн Aтaлaй e бpънka oт oбpъчa нa Цигaнинa Дoгaн oт Дpъндaр: yerl.org/FiaHX ☞Циганина-Дoнocниk Рамадан Аталай и Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЪT РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“, част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма СЛ Груп, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.: tiny.cc/az9tuz ☞Koлko-xиляди ca caмo-YБИТИТE oт cлyжбитe и милициятa чoвeци, пo зaпoвeд на Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo: yerl.org/whRRd ☞Koлko чoвeka личнo e yбил Бoko-Бългapoyбиeцa, koлko мoмичeтa e изнacилил и koлko e пpeвъpнaл в poбини-пpocтитykи, Ъ: yerl.org/DpJcD ☞Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя дa kaжe ял ли e чoвeшko мeco или дa: yerl.org/wu4Y2 ☞Koлko чoвeka Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo e нaпpaвил нa cyджyци, aфepaтa cъc cyджyka e гpaндиoзнa: cutt.us/U7oJy ☞Ядoxa ли Бoko-Kaнибaлa ceлo Xepakoвo и Цвeтaн-Пъпeшa от ceлo Шyмa, чoвeшko мeco нa дyxoвнитe зakyckи пpи kpaвapитe или дa: yerl.org/j8WRt ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5Jodg ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz ☞He нa глacyвaнe, a HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT тpябвa дa ce вдигнe нapoдa!☜☞: tiny.cc/w1duuz ☞Всички зaптиета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9
7 -и

2022.09.27 | 11:01

11
Какво?! Един магистрален бандит, един знаков сикаджийски престъпник от подземния свят, собственик на незаконна фабрика за цигари, ортак на знакови сикаджийски мутри и мафиоти като него, едно неграмотно нищожество от Банкя, бил "спрял" магистралните грабежи и престъпленията?! Много си зле бе, герберасте N 7, много! Вземай веднага мерки, шизофренията ти е опасна и за теб, и за околните, бягай на 4- и километър!
12

2022.09.27 | 11:34

15
Що да е гербер бе , нали си лумпен ти , кво ти пука ?
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.09.27 | 11:33

14
СЕМКАДЖИЯ БЕЗРАБОТЕН ....ТИХО ...МРИ ...

2022.09.27 | 11:22

13
Кьовеши идва за борисов

2022.09.27 | 11:14

12
Тоя предизборно, всичко е готов да каже
5 - и

2022.09.27 | 10:56

10
Много правилно си се писал "Юда"! Защото ти наистина си Юда! Да, знаем КОЙ е Цветанов, знаем, че беше пръв лакей на сикаджийския престъпник от подземния свят, знаем за многото му апартаменти, един от които с частен асансьор до хола му, знаем, че е боклук! Но сега казва истината! И тя е, че Сикаджийската мутра, която ограби, крути и и съсипа Бъгария, жалкото, грозно като болен хипопотам габровско говорителче на тамошния радиовъзел - Дончевия Томислав и неграмотната счетоводителка, банкянската слугиня Минзухарка, пардон - Теметужка, са извършили чудовищно национално предателство! Знаем със сигурност, че точно тези трима безродници, кремълски лакеи и национални предатели са виновни за страданията на украинския народ, за хилядите жертви, за изравнените със земята цветущи градове, за взривените църкви, университети, училища, болници и жилищни сгради! КОЙ нормален българин ще гласува за герберастикте престъпници, които носят основната вина за войната в Украйна, които направиха и невъзможното, за да се осмели кремълското чудовище да започне тази свирепа агресия срещу една свободна и суверенна държава?! КОЙ нормален българин ще плюе на физиономията си и ще пусне бюлетината на тези убийци на украинския народ?! Защото, който подпомага убийци, е също убиец, нали?!
гост

2022.09.27 | 10:54

9
Само да попитам а пътната карта , а доклада на данс , а заобикалянето на Уктайна ,а турски поток за 1 година , а връзката с Гърция , питам само.
гост

2022.09.27 | 10:54

8
Само да попитам а пътната карта , а доклада на данс , а заобикалянето на Уктайна ,а турски поток за 1 година , а връзката с Гърция , питам само.
гост

2022.09.27 | 10:53

7
Само да попитам а пътната карта , а доклада на данс , а заобикалянето на Уктайна ,а турски поток за 1 година , а връзката с Гърция , питам само.
ЦВЕТАНОВ ПОЛУДЯ

2022.09.27 | 10:48

6
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ . ИМА ПАРАНОЯ . АКО НЕ БЕШЕ БОЙКО , НИКОГА НЯМАШЕ ДА СПРАТ ОТВЛИЧАНИЯТА , НАСИЛИЕТО И МАГИСТРАЛНИТЕ ГРАБЕЖИ , БАНДИ , БОООКЛУЦИ ,КОИТО ТОРМОЗИХА НАРОДА , ТУРИСТИТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И НАСЕЛЕНИЕТО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини