Йотова: Мечтата ми е да видя стабилна България с едно сериозно мнозинство в Народното събрание

  • 03 септември 2022 12:31

  • 2012
  • 30
Йотова: Мечтата ми е да видя стабилна България с едно сериозно мнозинство в Народното събрание
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Мечтата ми е да видя стабилна България, силна България, с едно сериозно мнозинство в Народното събрание с хора, които вече и сега в главите си и по време на предизборната кампания имат решенията за това как България да излезе от кризата, в чието подножие все още сме. Това каза на археологическия комплекс Перперикон вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, цитирана от БТА.

Тя изкачи скалния град на траките, а поканата за посещението ѝ бе от Регионален исторически музей – Кърджали и археологическия екип на проф. Николай Овчаров.

Йотова обясни, че предизборната кампания ще бъде важна в няколко посоки.

„Първо много се надявам, че ще бъде изоставен тонът и начинът, по който се водеше политическата дискусия, ако това въобще беше политическа дискусия в последните няколко парламента. Ще очакваме, като граждани, от политическите партии не да разказват визии, не да разказват тежки проекти, а конкретните им прагматични решения какво трябва да се прави до декември месец, какво трябва да се прави през пролетта на следващата година в няколко насоки“, каза Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

На първо място тя открои гарантиране на енергийните доставки, които да спасят българския бизнес и българските граждани.

На второто, но не по значение – овладяване на цените и ако не напред, то поне да запазим стандарта си на живот, какъвто го имаме през последните няколко години.

Вицепрезидентът Йотова ще се запознае с новите открития на Перперикон

„И на следващо място, пред служебния кабинет има и още тежки задачи за решаване: децата да тръгнат нормално на 15 септември на училище и да се подготвим евентуално и за нова вълна от COVID-19, дано това да не става, за да не блокираме държавата, защото и без това сме с достатъчно тежка ситуация.“, каза още вицепрезидентът Йотова.

Тя подчерта необходимостта сега да се положат всички усилия, национални и местни, за да се спасят хората – да не се допуснат човешки жертви и да се спаси имуществото на хората, най-вече в пострадалите две села в Карловската община. На второ място тя открои недостатъчно добрата инфраструктура, която да предпазва от наводнения.

„Не се чистят реки и язовири и този път трябва да се стигне с истината докрай кой е отговорен и да има наказани, защото този разговор го водим всеки път и всеки път се сблъскваме с едно и също нещо“, коментира Йотова.

Тя добави, че трябва да бъде направена много бързо оценка на щетите.

От върха на Перперикон Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , призова министъра на културата да направи пълно разследване защо не са дадени парите за археологически разкопки.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , се качва на Перперикон за втори път. Тя бе посрещната от кмета на Кърджали инж. Хасан Азис, директора на Регионалния исторически музей Даниела Коджаманова, ръководителят на разкопките проф. Николай Овчаров.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2012 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
неразбиращ

2022.09.03 | 12:39

1
Напомня,ми за оня габровлия,казвайки,на жена си,МЕЧТИТЕ-БЕЗПЛАТНИ!
!!!

2022.09.03 | 12:46

2
А моята мечта е да те видя изметена от сегашното позорно и сервилно към кремълския ви началник (п)Резиденство! И двамата сте национални предатели и безродници! И двамата изпълнихте мократа поръчка на началника ви - кремълското чудовище, като я възложихте на омразните на цял народ чалгари от чалгарската сбирщина на Сакатото учиндолско нищожество, с което ги направихте палачи!! Да, ама на "предизборните" срещи на Простак Тошко Хаджията, придружен от Балабана Джебчията и Митевата учиндолска слугиня с дългия нос, едва се събират пет - шест заблудени фенове на учиндолската просташка чалга! Всички бягат от тях като от чумави! Както вече бягат и от вас, Йотова Червенушке!
Много искаш!

2022.09.03 | 12:58

3
Че пък много взе да искаш ма, Йотовата кремълска слугиньо! Нали искаше да свалите с (п)Резидента на Решетников правителството на Кирил Петков, както ви заповяда началника ви - кремълския злодей, и изпълнихте тази му заповед! Какво повече искаш?! А защо не поискахте три пъти по-евтиния газ от Нигерия и го отказахте ма, двулична и нагла безроднице?! Не, ти и коварният селски хитрец от Славяново искате само едно - да направите държавата ни губерния на прогнилата империя на чудовището в Кремъл, ама няма да стане ма, лъжкиньо!

2022.09.03 | 13:02

4
Свинкя
Тая па

2022.09.03 | 13:10

5
Абе , свиньо долна. Ти и фатмака сте виновни за това което става. Вашата майка мръсна. Проклетии да сте.
Просто човек

2022.09.03 | 13:26

6
Мечтата ми е да ви изритаме, путински марионетки...
баба гицка

2022.09.03 | 15:23

15
Слава на Русия
wtf

2022.09.03 | 13:45

7
а моята е да няма комунисти и дс куки в управлението!!!!
баба гицка

2022.09.03 | 15:25

20
Слава на Русия
.

2022.09.03 | 14:06

8
Мечтата ми е да видя тая свиня по Коледа как и щават четината с газова горелка .
макс

2022.09.03 | 17:14

25
Аз пък свинско не яма, но я искам опърлена и затворена в кочината.
jorj

2022.09.03 | 15:59

21
Уникално, браво, брависсимо, моите почитания!
Маќедонеца

2022.09.03 | 14:33

9
Коментарите са Ви топ за мечтите и за живота, на мен мечтата ми е да видя Македония в ЕС
баба гицка

2022.09.03 | 15:24

19
Слава на Русия

2022.09.03 | 15:12

13
През крив макарон

Добави коментар

Водещи новини