Основно нови лица включва листата на „Продължаваме Промяната“ в 8-ми МИР – Добрич

  • 31 август 2022 17:02

  • 713
  • 2
Основно нови лица включва листата на „Продължаваме Промяната“ в 8-ми МИР – Добрич
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ регистрира седемчленна кандидат-депутатска листа в Районната избирателна комисия в Добрич.

„Нашата листа е почти нова. Единствено водачът Йорданка Костадинова и аз сме от старата. Подбрали сме хора от различни сфери, с различна експертна насоченост, за да сме полезни на промяната“, каза Галина Събева, народен представител в 47-ото Народно събрание и втора в листата, цитирана от БТА.

Ето кои са номерата на партиите и коалициите в бюлетината

Тя заяви, че екипът ще работи за по-висока избирателната активност на предстоящия вот. „Ясно е, че статуквото ще гласува. Ние трябва да убедим народа, който вече няма надежда, да види надеждата в нас“, допълни Събева.

По думите ѝ краткият живот на 47-ия парламент и поредицата от кризи – COVID, войната в Украйна и газа, са попречили на формацията да постигне повече за областта. Затова Събева се надява следващото Народно събрание да бъде с по-дълъг живот, а опозицията – по-конструктивна, за да може промяната – на регионално и национално ниво, да продължи. 

Кандидат-депутатите на ПП „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ от 8-и МИР-Добрич са:

1. Йорданка Яникова Костадинова

2. Галина Събева Георгиева

3. Анна Димова Адамова

4. Димитър Иванов Мянков

5. Деан Иванов Дуков

6. Жеко Петков Петков

7. Поликсения Рускова Петрова

Последвайте канала на

Мая Йорданова
713 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2022.08.31 | 20:22

2
Прости те са си прости
Гост

2022.08.31 | 17:26

1
Нов бърдак със стари ку...ви е трудно да се направи

Добави коментар

Водещи новини