Петков след жребия на ЦИК: С номер 9 ще нападнем задкулисието, корупцията и ще вкараме гол за България

  • 31 август 2022 10:59

  • 6727
  • 74
©
Слушай новината Слушай новината

"Падна ни се номер 9, аз не съм голям футболен фен, какъвто е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, нито пък от хората, които гледат футболни мачове, но в Националния отбор по футбол знам, че номер 9 е нападател, така че на 2 октомври ще нападнем задкулисието.

Така коментира Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически жребия на ЦИК.

Ето кои са номерата на партиите и коалициите в бюлетината

Той допълни още, че на изборите ще нападнат и корупцията.

"Силно се надяваме, че ще вкараме гол за България", каза още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6727 74

Свързани новини

Коментари 74

Добави коментар

2022.08.31 | 11:20

1
Ще вкараш на майка си пу.ката олигофрен
бойко

2022.08.31 | 11:22

2
Тоя олигофрен чува ли се изобщо какви глупости ръси? Определено има психически проблеми това жалко същество..
СЪС СРЕДЕН ПРЪСТ И ДА ГО ДУХАТЕ

2022.08.31 | 11:26

3
Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%.
МОШЕНИЦИ ЩЕ ГО ДУХАТЕ

2022.08.31 | 11:27

4
Продължаваме промяната” ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и Бееее Се Пе ,изграждат предизборната си кампания върху три кита: - Безпардонно и безскрупулно очерняне на противника. Бой по ГЕРБ по всички правила на публичните атаки без правила. Персонална война срещу Бойко Борисов, на принципа: партията става, но лидерът да се пенсионира. - Заплахи: внимавайте какво правите, ние след 3 месеца се връщаме! - Манипулации: Светът си говори само с Кирил и Асен. Брюксел и Вашингтон им се доверяват. Те са говорителите на световната прогресивна общност. Никой друг. Определени са. Посветени са. Останалото са обичайното: лъжи, лъжи, лъжи. Прехвърляне на проблемите от болната глава на здравата. Опорки: много сме добри, даже отличници - но не ни дадоха да управляваме, защото срещу корупцията се бориме. Елементарно. Но работи. Още има хора да им се връзват на измислиците. ------------------------------------------------------------------- Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%. --------------------------------- Изборните листи за предсрочния парламентарен вот на ПП са пълни с познати шмекери. Дамаджаната, Руди Гела, Лена Парапета, Баджото, Кокорчо, Хазарта, Лореалите, Настимир цветарката...Перник вече не е град на винкелите, а на дринкелител.Преобладават водачи с нарицателни прозвища – Дамаджаната, Лена Парапета, Руди Гела, Миро Баджото, Кокорчо- ДА ГО ДУХАТЕ, Хазарта -Средния пръст, Лореалите Най-силен потрес буди факта, че първи в листата на „промяната“ в Перник ще е пияницата Бойко Рашков известен като Чашко Дамаджаната с 12- клозета.
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ

2022.08.31 | 11:29

5
Насочихте България към селективен дефолт и рестриктивен дефолт, тъй като преструктурирането на дълга заради ПП е затруднено.България е изправена пред свиване на икономиката през 2023 г. с предстоящ голем месечен фискален дефицит .
ПРОСТО КИРО Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ

2022.08.31 | 11:30

6
Кирил Петков си е патологичен лъжец, това e повод не просто за съдебна присъда, но и за освидетелстване в съответното психиатрично заведение. Просто Киро, е с маниакално биполярно афективно разстройство, с девиантен мозък. Като психично отклонен, да му се забрани, да се бори за политическата власт. Мястото му е в психиатрията, да се лекува.
МАФИОТИ, КЪДЕ ПОТУРЧИХТЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

2022.08.31 | 11:31

7
Къде изчезнаха 9 милиарда лева, които Кирил Петков и Асен Василев опукаха в началото на жалкия си мандат? Къде са 9-те милиарда? И пак. Къде са 9-те милиарда? Ало, Кире? Къде са 9-те милиарда? Асене? И още. Къде са 9-те милиарда? Лорере? КЪДЕ СА 9 МИЛИАРДА?
Генади

2022.08.31 | 11:33

8
Падна им се номер 9, защото откраднаха 9 млрд лева!
млък

2022.08.31 | 11:34

9
МалоуменКанадскиПлъх!!!!
цв

2022.08.31 | 11:37

10
пич,съвсем си изперкал,ако наистина си вярваш на глупостите,които отново ръсиш,досега за толкова месеци нищо смислено от устата ти-само клишета и лъжи.Остави хората да преценят,ние си гледаме сметките,които плащаме,гледаме цените навсякъде и ни идва да унищожим шибаната ти дружинка.

Добави коментар

Водещи новини