Нинова обясни в какво състояние е оставена държавата

  • 31 август 2022 09:32

  • 563
  • 4
Нинова обясни в какво състояние е оставена държавата
© Bulphoto/архив

"Оставихме 1,5 млрд. лв. излишък, има пари за изборите, заяви председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и бивш икономически министър в кабинета "Петков" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред бТВ.

„В края на мандата България е на първо място в ЕС по промишлено производство и на четвърто място по растеж на брутния вътрешен продукт. По-добре сме от Италия, Испания и други европейски държави“, обясни Нинова.

Тя заяви, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е продължава да иска да се водят преговори с „Газпром“.

„Ако се предложат по-ниска цена и гарантирани доставки, сме "за" руски газ“, заяви още лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

По думите ѝ по темата за газа служебният премиер не е убедителен и има противоречива информация и "явно не се гледа сериозно на този въпрос в служебния кабинет".

„Има противоречива информация дори между министрите в служебния кабинет, защото господин Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. каза, че не знае кой точно преговаря. Изпълнителният директор на „Булгаргаз“ Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското каза, че разговорите се водят на високо политическо ниво. Високото политическо ниво значи, че трябва да участват премиерът или президентът, а премиерът не знае кой ги води. Тоест тези непоследователни сигнали навеждат на мисълта, че не се гледа сериозно на този въпрос“, коментира Нинова.

"Не е рисково да водим преговори с Русия, миналата седмица Макрон води разговор с Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975", каза още лидерът на левицата. 

Тя коментира и предстоящите избори, като заяви, че ще работи с удоволствие за Благоевград, където е водач на листите.

„Чувствам се добре в Благоевград. Много работих там, познавам всяка уличка във всеки град и село. Обичам хората там, мисля, че все още са запазили уважение към мен. Ще работя с удоволствие за Благоевград може би защото е бил първият ми мандат и с него са свързани първите ми спомени от политиката“, коментира Нинова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
563 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
КАКВОТО КАЖЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е ЛЪЖА!

2022.08.31 | 11:54

4
КОРНЕЛИЯ НИНОВА -БСП Е ЛЪЖКИНЯ. ТЯ СТРАДА ОТ ПАТОЛОГИЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ, който е патологичен лъжец!
СВ И НЯ

2022.08.31 | 10:33

3
С КАРТОНЧЕ В К Г Б !
парапета от Гладстон 49

2022.08.31 | 10:10

2
... в АБСОЛЮТНО трагично - като спаруженото, тънко, криво и късо к.урче на Киро-Простия.

2022.08.31 | 09:59

1
Г-жа ЛЪЖА

Добави коментар

Водещи новини