Надежда Нейнски: Путин използва газов шантаж, сбъдна се най-лошият му сън

  • 31 август 2022 08:27

  • 7988
  • 48
© Кадър - Нова телевизия

Русия не преговаря на пазарен принцип. Путин използва газа като оръжие. Това е газов шантаж. Благодарение на войната в Украйна, Европа си даде сметка колко е зависима. Русия иска да принуди Европа да промени геополитиката си и Москва да участва. Сбъдна се най-лошият сън на Путин, а това е Европа да е консулидирана. Случи се и това, което той не искаше, а именно НАТО да е до границата на Русия. Това заяви Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., бившият министър на външните работи и бивш посланик на България в Турция, в ефира на Нова телевизия.

"Да, зимата ще е голямо изпитание за солидарността на Европа. Но през юли беше приет извънреден план на ЕС за ситуации без газ от Русия”, обясни Нейнски.

„12 държави в момента имат почти напълно спрени доставки на газ, защото отказват да плащат в рубли. Това е спрян договор от страна на „Газпром”, което показва, че той е ненадежден партньор”, каза още тя.

Според нея Русия ще продължи да използва газа като оръжие, за да принуждава Европа към отстъпки.

Нейнски: Русия води политика на намеса във вътрешните работи на България

Според нея е огромен проблем това, че никога не може да сме сигурни дали един договор ще бъде изпълнен.

Нейнски определи политиката на страната ни по отношение на Русия в последните месеци като „многозначна”.

Тя коментира и посещението на посланик Джим О'Брайън, ръководител на Офиса за координиране на санкциите в Държавния департамент на САЩ.

„Знаете, че имаме стратегическо партньорство. В един период на война има редица заплахи за националната сигурност, а те минават и през Черно море. Много са темите, които могат да обсъждат стратегически партньори каквито сме ние и САЩ”, каза Нейнски.

По отношение на кончината на Михаил Горбачов, тя каза, че той ще остане „символ в историята на отварянето на Русия към нормалния свят, опитите за реформирането на Русия”.

„На практика той постави края на Студената война, заедно със западните лидери. Той донесе надеждата, че Русия може да бъде една европейска нормална страна. В контекста на съвременните събития наследството на Горбачов е тъжен спомен. Русия днес не носи надежда за реформи. Напротив тя дава мрачна картина и заплашва европейската и световна сигурност”, коментира Нейнски.

Последвайте канала на

Калина Христова
7988 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
Хм...

2022.08.31 | 11:24

36
Горбачов искал реформи в СССР.......Глупости. Той искаше военния комунизъм на Китай с пазарната му икономика. За разлика от него в Китай не си правиха илюзии относно свободата и "гласността" и пример за това е събитията на площад Танянмън. Горби искаше да запази източния лагер и първенството в нето на СССР но "гласността"му изяде главата Не си даваше сметка че можеш да държиш един народ потиснат и в заблуждение вечно, все някога трябва да платиш цената на тази диктатура......
ВАГИНИР ПУТИ

2023.07.23 | 09:14

48
БРАВО,ТОЧЕН СИ!!!... БЪДИ ЗДРАВ!!!...
Луд-Ми правим многополярен-многополюсен святьт!

2022.09.01 | 13:00

46
Това бъде: 1. Полюс = ПОЛИЦЕЙСКО-циганско-жидовско капиталистическо ИГО, 2. ЦИГАНСКО-полицейско-жидовско капиталистическо ИГО и 3. ЖИДОВСКО-циганско-полицейско капиталистическо ИГО. + илюзия на свобода и независимостта от пропаганда!
Браво!

2022.08.31 | 16:52

43
Полицейско-циганско-жидовско ИГО завинаги!
ВАГИНИР ПУТИ

2023.07.23 | 09:08

47
НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВЕК И ПОЛОВИНА ПОД ГНУСНОТО РОБСТВО НА РОСИТЕ И ДО ВЧЕРА СЪРБОЛЯТА НИ ПОДИГРАВАХА ЗА ТОВА,А ДНЕС БИВШИТЕ СВОБОДНИ СЪРБИ ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ГЪЗ НА ГНУСНИТЕ РОСИ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ,ПОНЕ ПРЕЗИРАМЕ ХИЩНИЯ И НАГЪЛ РОСКИ ЛАЙНОШАК,А СЪРБОЛЯТА ЗАЕДНО СЪС СЛАЙНЯНИТЕ ОТ КЕНЕФА НА РОСИТЕ ОКОЛО БАЛКАНА С ЛЮБОВ И ПАРТИЙНОСЛАВНО ПРЕКЛОНЕНИЕ ЛИЖАТ ОСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ НА РОСИТЕ. ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА..... АМИН ДАЙ БОЖЕЕ...
Анонимен Анонимен

2022.09.01 | 04:45

45
Тая върти опашка
John

2022.09.01 | 00:35

44
зомби грозно, сватя на ДПС!
✞❤️Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.08.31 | 14:30

39
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 77 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V ☞Дokaтo дoпyckaтe дa ви yпpaвлявaт нaгли лъжци и kpaдци kaтo БЪЛГAРОУБИЕЦA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, щe бъдeтe вce бeдни!: yerl.org/lJf7h ☞Зaдaвaт ce YPEДEНИ «битки»: cutt.us/Fe89w ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5JOdg ☞Mяcтoтo нa Изeдницитe-фeoдaли и цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи е в зaтвopa, a нe в пapлaмeнтa!: rb.gy/cw3xj9 ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! ☞Дали ще гласуваш или не, изборите винаги са нагласени! ☞ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! ☞Никой не трябва да ходи до урните! ☞За ДC-цигaн-милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували. ☞За да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от ДC-цигaн-милиционерското котило: yerl.org/V1UcG ☞Oт 77 гoдини България е под ДC-милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ❤️Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
✡Cимoнa Пeйчeвa

2022.08.31 | 14:34

42
☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞Xpaни kyчe дa тe лae, xpaни пoлицaй зa дa тe YБИE!☜ ☞Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ☞Дokaтo нe ce oтpeжe главата нa Дидo-пoлицaя, и нeбъдe зakaчeн нa чeнгeл, нeщaтa нямa дa ce oпpaвят!: rb.gy/vj7rp5 ☞От 77 години България е под милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!: yerl.org/dEX68
✌Aнa-Mapия Koнoвa✌

2022.08.31 | 14:32

41
☞Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретнa едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали! ☞Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник - милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро! ➤ Вcичkите дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: yerl.org/V1UcG ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: rb.gy/au2vvh
Чичо Манчо

2022.08.31 | 11:35

38
Олеле, колко злобно и неприятно същество от филм на ужасите, предало не веднъж националните интереси!

2022.08.31 | 11:26

37
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУУРВИИИИ
яяя

2022.08.31 | 11:23

35
Време е да си плати тази седесарка за разрухата на страната ни
рая

2022.08.31 | 10:56

28
Тази става все по-грозна и отвратителна, без нейното заучено мнение не може!
паула фокс

2022.08.31 | 11:10

34
ЧЕ Я КАТО ГЛЕДАМ КЛИПО , ЧЕ ЗА ДАВАМЕ ДУМАТА...ЧЕ ОНО НАДКА ДОЙЧЕВА Е С ПО ДЕ.БЕ.ЛИ И ЯКИ РЪЦЕ ОТ ВОДЕШИО АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН
паула фокс

2022.08.31 | 11:08

33
НАДКА ПРЕСТЪПНИКО ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКО СЕМЕРДЖИЕВ.
паула фокс

2022.08.31 | 11:08

32
НАДКА ДОЙЧЕВА Е МНОГО ПО У БАВА ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ.
паула фокс

2022.08.31 | 11:07

31
!!! В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ nadejda doicheva - АМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ АМА МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА. ....................................................................................................................... ЧЕ ТОВА ШИЗИ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЕ ИМА ЗА ПО ГОЛЕМА БЪЛГАРКА ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ И НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА И БИВШ МИНИСТЪР, НА..!!!
паула фокс

2022.08.31 | 11:02

30
!!! ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева от „Катастрофи в София“ !!!

Добави коментар

Водещи новини