Петър Витанов: След изборите трябва да преосмислим ролята и мястото на БСП в политиката

  • 29 август 2022 16:37

  • 282
  • 1
Петър Витанов: След изборите трябва да преосмислим ролята и мястото на БСП в политиката
©
Слушай новината Слушай новината

Сега не е време за разногласия, а за обединение, за да може левите хора в България да бъдат максимално представени в Парламента. Въпреки критиките ми към ръководството, в момента най-важното е да направим така, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да има добър резултат на изборите. Противоречията трябва да бъдат загърбени и да гледаме в една посока, защото БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е единствената партия, която олицетворява вижданията на левите хора в България. Това каза Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, ръководител на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент пред БНР.

„Във всяко населено място в България има организация, която се гордее, че представлява левицата. В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има наистина добри експерти, част от които влязоха в служебното правителство. Има и много хора, които милеят за лявата идея, могат да правят политики, да отправят послания, да дават посока и се надявам и тяхното време да настъпи“, заяви евродепутатът.

Петър Витанов: Опитът правителството да бъде брандирано като анти-БСП няма да донесе успех на партията

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обаче трябва да акцентира върху онези хора, които изконно представлява – работещите, самоосигуряващите се, хората на наемния труд, чиито доходи значително изостават от темпа на инфлация“, каза още Витанов.

„В България има ужасяваща пропаст между бедни и богати. Проблемът с преразпределението на благата е огромен. Проблемът с неравенството е огромен. Жените продължават да взимат с 15% по-малко от мъжете, продължават да са на втори план в професионалното си развитие, в това отношение виждаме регрес. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да има водеща роля и по въпросите, свързани с климата, които дълги години бяха пренебрегвани“, категоричен е социалистът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
282 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бсп

2022.08.29 | 19:39

1
ролята ни е да мием кенефите - срамна работа няма.

Добави коментар

Водещи новини