Цветан Цветанов: Водещото за партиите са популизмът, конфронтацията и нелогичните обещания

  • 29 август 2022 16:04

  • 362
  • 1
Цветан Цветанов: Водещото за партиите са популизмът, конфронтацията и нелогичните обещания
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Предстои ни избор за 48- мо НС, четвърти избори за две години. Водещото за партиите са популизмът, конфронтацията и нелогичните обещания. Липсата на смислен политически дебат и управленски програми без хоризонт, ще задълбочават политическата, икономическата и социалната криза. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Нека всеки, който ще упражни своето конституционо право на глас да се информира за реалното състояние на държавата и да игнорираме тези, които не предлагат решения. Нека се информираме за тригодишната финансова прогноза на МФ", посочва той.

Цветан Цветанов се преквалифицира на консултант по киберсигурност

“За догодина се очертава дефицит от 11.4 млрд. лв. или 6.8% от БВП, а за следващите две години - 2024 и 2025 г., по 5 млрд. лв. годишно. По сметките на Министерство на финансите това означава страната ни да тегли още 15 млрд. лв. нов дълг, в следващите три години, което ще вдигне нивото му на 40% от БВП. Ако не се направи промяна в данъчната политика и не се преструктурират разходите, България ще влезе в процедура по свръхдефицит, а това ни отдалечава от еврозоната, предупреди министърът на финансите Росица Велкова”, предупреждава лидерът на "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
362 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
М. Иванов

2022.08.30 | 08:02

1
Тихо бе подмолник, я си стой там в дупката дето те навряха...

Добави коментар

Водещи новини