Гуцанов за газа: На този етап без Русия не може. Но ако има други варианти, да ги пробваме

  • 29 август 2022 11:50

  • 417
  • 1
Гуцанов за газа: На този етап без Русия не може. Но ако има други варианти, да ги пробваме
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

„Ние считаме, че на този етап без Русия не може. Но ако има други варианти, да, нека да ги пробваме”. Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS Борислав Гуцанов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по повод газовите доставки у нас. „Ако стане така, че втечненият газ е по-изгоден, нека да взимаме втечнен газ. Ако успеем от някъде другаде да взимаме газ, нека той да бъде. Но нека това да е, което е най-доброто за страната ни”, допълни той.

По думите му не трябва да се казва, че един газ е оръжие на някого. „Ние трябва да гледаме себе си, икономиката на България, трябва да гледаме да осигурим комфорта на българските семейства”, посочи Гуцанов. Той подчерта, че за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е основното е да се осигури топло на хората и да се продължи с развиването на икономиката напред.

Най-вероятно отиваме на арбитраж с "Газпром"

Гуцанов, който е и председател на предизборния щаб на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, каза, че е нямало сериозни проблеми в структурите на партията при реденето на листите. „Че има от 31 изборни района определени напрежения – сега няма как да ви кажа, че всичко е перфектно и идеално. Но БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е бяхме първата партия, която направи водачите и подреди по един много добър начин листите си”, допълни той.

На въпрос какво прави в тях Цвета Галунова от „Възраждане” отговори: „Жената е припознала БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е пред "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и тя е като гражданка квота на 4-та позиция във Велико Търново. Няма нищо лошо, млад човек, шахматист. Това, че тя вижда БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а не "Възрабждане" като перспектива, това говори само добро за БСП”.

Росица Валентинова
417 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.08.29 | 12:39

1
За вас не може - нали те ви плащат сметките, така че те поръчват и музиката. Безродни предатели паразити говнояди. Ние не искаме повече да сме част от евразийската империя.

Добави коментар

Водещи новини