Атанас Мазнев е назначен за зам.-министър на електронното управление

  • 25 август 2022 18:51

  • 513
  • 4
Атанас Мазнев е назначен за зам.-министър на електронното управление
©
Слушай новината Слушай новината

Със заповед на премиера Гълъб Донев на длъжността заместник-министър на електронното управление е назначен Атанас Мазнев, съобщават от пресслужбата на кабинета.

До този момент Мазнев е бил заместник главен директор на ГД „Експлоатация“ в Изпълнителна агенция „Инфраструктура на електронното управление“. Преди това той е бил заместник-председател на Държавна агенция „Електронно управление“.

От днес вече може да се подават заявления за гласуване онлайн

В периода от 2000 г. до 2018 г. последователно е заемал длъжности като началник на отдел в Министерство на отбраната „Координиране и планиране”, „Взаимодействие с национални системи” и „Комплексна автоматизирана система” в Щаба на отбраната към МО.

Завършил е Военната академия „Г.С. Раковски” гр. София, специалност „KЩ, оперативно- тактическа и АУВ” както и инженерна специалност: „Поддръжка и експлоатация на ЕИМ”.

Мая Йорданова
513 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Хахаха

2022.08.25 | 19:09

2
Да си министър на нещо,дето го няма,явно келепирът е голям.В една Украйна все още им работи електронното управление в условия на война.Хората от тука си вадят документи,свидетелства за съдимост и не се разправят с Ел подписи и глупости.Ние министерство на нищо правенето си имаме,че и заплати получават.

2022.08.25 | 18:59

1
Атанас Мазнев е назначен за зам.-министър на електронното управление. МАЗНЕВ? доста мазно е потекло за да заеме тоя пост!

Добави коментар

Водещи новини