Каримански обяви с кого ще се коалират ИТН в следващия парламент

  • 23 август 2022 18:00

  • 6872
  • 20
Каримански обяви с кого ще се коалират ИТН в следващия парламент
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Ще влезем в следващия парламент. Тази убеденост изрази Любомир Каримански от “Има такъв народ” в интервю за “Лице в лице”.

"Една от целите на "Има такъв народ" ще бъде наистина да предоставим алтернативен подход за справяне с отделните кризи, включително политическата. Бихме се коалирали с всички онези, които мислят в дясното пространство. Без ДПС и ГЕРБ", категоричен е той. 

Според него, социологическите проучвания, които дават на ИТН недостатъчен процент, за да минат бариерата за влизане в парламента, са много относителни. "Има НПО-та, които ясно финансират такъв тип проучвания", посочи Каримански. 

Как България изгуби 5 милиарда долара от реверанси към "Газпром"?

Той призова за нетрадиционни методи за справяне с кризите, включително тази в сферата на енергетиката. "Трябва да бъдем много по-креативни в начина на справяне с кризата и всички предизивкателства в икономиката и енергетиката. Трябва да успокоим тона и публичното говорене за това как бихме се справили с доставките на газ. Всяка една друга информация би повредила и попречила на целия процес и ход на преговори, независимо от колко диверсифицирани източници можем да направим това. Имаме много фактори, които атакуват стопанския живот и икономиката ни. Затова трябва нетрадиционен подход. Чака ни вероятност от рецесия след няколко месеца. Светът никога не е изпадал в подобна ситуация. Затова е нужно да сме по-нетрадиционни при решаването на такъв тип кризи", смята Любомир Каримански. 

“Всички зареждаме гориво - нефт, бензин, то идва от Русия. Беше договорено чрез дерогация от Асен Василев. Защо тогава няма протести срещу нефта? Ако газ в България използват 30% от домакинствата, тройно повече използват нефт. Можем да използваме нефт чрез “Лукойл”, няма протести срещу това. Разгневен съм, че Русия действа като дикататор и извива ръцете на цяла Европа, но защо не стартирахме Седми и Осми блок на АЕЦ?”, запита той.

Асен Василев: Без дерогация за руския петрол за България, няма да подкрепим санкциите

Според него, ще дойде време, в което ще се преоцени цялата политическа система. “На преден план ще излизат хората, които могат да поемат реформаторски процеси на гърба си, които могат да дефинират ясна идеология за бъдещето. Малцина са. В целия парламент търсех такъв тип хора и са по-малко от 10 човека, които според мен биха могли да имат лидерски качества и да могат да се нагърбят с достатъчно сериозна реформа”, посочи Каримански.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6872 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Анонимен Анонимен

2022.08.27 | 11:11

20
Безсрамници колко парламента развалиха и колко ощетиха хазната и пак нахални само затвор ще ги оправи
Анонимен Анонимен

2022.08.27 | 11:05

19
Те не го пушат в селото той пита за почивката къща
Анонимен Анонимен

2022.08.27 | 11:03

18
Какво ще се коалирате вие сте изпята песен

2022.08.24 | 00:31

17
Г-н Каримански, вашето е шизофренно самоубийство.Т.е. ще се коалирате с лицемерите, които ви подлагат непрекъснато динена кора?Безполезно е да се гласува за вас тогава.
???

2022.08.23 | 22:35

16
Абе, тоя защо гледа така гузно?! Да не би да се е насрал?!

2022.08.23 | 21:36

15
и защо не герб? подкрепихте вота на недоверие на барисич от банкя? изобщо, как е възможно толкова шизофрения, популизъм, и идиотизъм от тези?
Къде е?!

2022.08.23 | 21:28

14
Абе, ефенди Каривански! Къде е фъфлещшта ви чалгарска слугиня с дълги нос?! Понеже и тя лъжеше, че ще "чегърта" герберастите, но забрави, че мъжът й е знаков гербераст и назначен от сикаджийския ви коалиционен партньор на сладка службица в Брюксел! А вие се гушнахте с тези, дето лъжехте, че ще ги "чегъртате", легнахте си с тях в един креват - сикаджийската мутра, Деса Дуолвската, "Къдравата Сю", Цанка от "Околовръстното", Карадайрето, че и Копейкин!Какъв парламент и какви планове за "бъдещето" са размътили мътния ти мозък бе, ефенди?! Че вие всичките, дето го играете чалгарския "елит" - Тошко Хаджията с каруцарския език, който и днес изливал от мръсната си уста куп простащини и лъжи пред десетина насила събрани чалгарски фенове, Балабана Джебчията и Дългоносата съпруга на знаков гербераст, нямате право дори физиономиите си да показвате пред хората бе, ефенди Каримански! Че нали вие една година се подигравахте с народа и разигравахте цялата държава, под "мъдрото" ръководство на оня сакат сарайски лакей! Нали вие предложихте за премиери и министри кобургски лакеи, плагиати, измамници и чиста проба нищожества, все подбрани в сараите и в Банкя?! Нали вашият "брокер", нищожеството Гроздю, изнудваше Асен Василев да пъхне в джоба на "правилни" фирми три милиарда, след като вече сикаджийският ви ортак им беше платил в аванс много милиарди, ама магистрали няма! И как само побесняхте, когато Кирил Петков спря кранчето на Славчувия ортак и авер Таки от "Капитан Андреево"?! Скрийте се бе, ефенди Каримански, спрете лъжите, не тичайте повече на сарайските и банкянски дувари да ви пълнят кофите с помия,които да изливате по Кирил Петков и Асен Василеви, защото много омраза и много презрение си спечелихте бе, ефенди! КОЙ ви излъга, че политика се прави с перверзия и групов секс бе, ефенди Каримански!
.

2022.08.23 | 21:01

13
ИТН ще се коалира с Митьо Пайнера, Васко Жабата, Васко зарчето и тн .
а

2022.08.23 | 20:48

12
С уя ми ще се коалират
Off

2022.08.23 | 20:31

11
Че влезнете, ама нанайсе.

Добави коментар

Водещи новини