Европрокурорите сами са избрали сградата на "Раковски" 134

  • 19 август 2022 16:03

  • 785
  • 2
Европрокурорите сами са избрали сградата на "Раковски" 134
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

От Министерството на правосъдието обявиха, че европейските делегирани прокурори сами са избрали да бъдат настанени в сградата на столичната улица "Раковски" 134, в която дълги години се помещаваше централата на Съюза на демократичните сили. Сградата е избрана измежду няколко, предложени от Областната управа, уточни заместник - правосъдният министър Мария Павлова пред БНР.

“По данни на областната управа, към настоящия момент в тази сграда няма действащи договори за наем или такива, с които са предоставени части от нея за ползване на физически или юридически лица. Ние като координиращо звено сме уведомили ВСС за избора на европейските делегирани прокурори”, заяви тя.

СДС скочи на Крум Зарков за намерението му да им вземе централата и се закани за сградата на "Позитано" 20

От Министерството на правосъдието обявиха, че европейските делегирани прокурори сами са избрали да бъдат настанени в сградата на столичната улица "Раковски" 134, в която дълги години се помещаваше централата на Съюза на демократичните сили. Сградата е избрана измежду няколко, предложени от Областната управа, уточни заместник - правосъдният министър.

“По данни на областната управа, към настоящия момент в тази сграда няма действащи договори за наем или такива, с които са предоставени части от нея за ползване на физически или юридически лица. Ние като координиращо звено сме уведомили ВСС за избора на европейските делегирани прокурори”, каза още Мария Павлова.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
785 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
рая

2023.02.27 | 21:33

2
На тези им е несгодно ли?
Просто човек

2022.08.19 | 16:48

1
СДС са минало, а със слугинажа си на Мутрата стигнаха дъното...

Добави коментар

Водещи новини