Освободиха директора на ДФ "Земеделие"

  • 19 август 2022 12:38

  • 2582
  • 2
Освободиха директора на ДФ "Земеделие"
© Novini.bg/ Canva

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ освободи изпълнителния директор Николай Каварджиклиев.

Той бе назначен на поста на 2 март. 

Правителството назначи Борис Михайлов за изпълнителен директор на НАП

Георги Тахов е новият изпълнителен директор на ДФ „Земеделие” 

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ освободи изпълнителния директор на Разплащателната агенция Николай Каварджиклиев. На проведеното днес заседание бяха освободени и неговите заместници Венцислава Монева, Петя Славчева и д-р Климент Петров.

Днес беше избрано и ново ръководство на Фонда. За изпълнителен директор на ДФЗ е назначен Георги Тахов. Негови заместници ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев.

Георги Тахов е доктор по икономика, специалност „Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка“. Той притежава и магистърски степени по „Счетоводство и контрол“ от ВФСИ „Д. А. Ценов“, Свищов, „Право“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, както и „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред“ от Академията на МВР. Специализирал е икономика и управление на промишлеността в Германия. Георги Тахов притежава дългогодишен управленски опит в Националната агенция за приходите. Владее немски и английски език.

Радина Лазарова
2582 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.08.19 | 15:36

2
Къв е мазен плужек!
!!!

2022.08.19 | 13:16

1
Не е интересно колко чужди езици владее въпросният "специалист", интересно е КАЯ партия го наложи на високия пост и защо, а също и в кои партии е членувал и членува в момента! Абе, ясно е вече, свирепата Хунта се кани да векува във властта, затова с такава бясна скорост "чисти" неудобни хора на престъпната сарайско-банкянско-чалгарска пасмина !

Добави коментар

Водещи новини