Министърът на отбраната Димитър Стоянов се срещна с посланика на Азербайджан

  • 18 август 2022 17:46

  • 383
  • 0
Министърът на отбраната Димитър Стоянов се срещна с посланика на Азербайджан
© МО
Слушай новината Слушай новината

Служебният министър на отбраната Димитър СтояновДимитър СтояновДимитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 г. в Свиленград.   През 1986 г. завършва се срещна с Н. Пр. Хюсейн Хюсейнов, посланик на Република Азербайджан. В срещата участваха заместник-министърът Катерина Граматикова и началникът на кабинета Владко Владов, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

„Щастлив съм, че България и Република Азербайджан развиват отлични партньорски взаимоотношения не само в областта на отбраната, но и в редица други сфери. Високо ценим факта, че Азербайджан е надежден партньор на НАТО, където България е пълноправен член“, заяви министър Стоянов. 

Димитър Стоянов (служебен министър на отбраната): По никакъв начин няма да политизирам Българската армия

Н.Пр. Хюсейнов обясни, че неговата задача е да продължи да развива отличното сътрудничество между двете държави. Като доказателство за доброто партньорство между България и Азербайджан бе посочено, че на 5 юни тази година се навършиха 30 години от установяването на дипломатическите отношения между двете държави.

Министър Стоянов потвърди поканата на предишното ръководство на министерството към министъра на отбраната на Азербайджан да посети България.

Последвайте канала на

Novini.bg
383 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини