"Продължаваме промяната" бе вписана в регистъра на политическите партии

  • 18 август 2022 17:23

  • 1500
  • 28
"Продължаваме промяната" бе вписана в регистъра на политическите партии
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП) е вписана в регистъра на политическите партии, показва справка на сайта на Софийския градски съд. Като представляващи партията са посочени Кирил Петков и Асен Василев.

На 9 август съдът допусна вписване на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“  в регистъра. Според решението на съда искането за вписване е основателно и следва да се извърши, тъй като от представените към заявлението писмени доказателства се установява наличието на предвидените в закона предпоставки. 

Асен Василев: Никога не сме казвали, че сме готови на следизборна коалиция с ГЕРБ

„По делото не са събрани доказателства, които да оборват верността на представените със заявлението документи“, се казва още в решението.

Документите за регистрация на партията бяха подадени на 13 юли. На учредителното събрание са събрани над 580 декларации, а впоследствие са събрани близо 3300 подписа на граждани, които искат да станат част от ПП. 

Мая Йорданова
1500 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2022.08.18 | 19:45

27
Помия
ПП ПОРРРНОТО

2022.08.18 | 18:50

26
...ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАТЪВА ..., ОНЯ КРИСКО НАРКОМАНА И ТОЙ СТАНАЛ ПП ..., А СЪЩИЯ КРИСКО ГО ИМА В ПОРРРНО САЙТ , КЪДЕТО СИ ВАДИ ОНАЯ РАБОТА И МУ ПРАВЯТ ПЛАТЕНИ СФФИРКИ ...И ТОЙ КАЧИЛ КЛИПА В ПООРНО САЙТА ..
ДО БНТ

2022.08.18 | 18:43

24
..ХАДЖИГЕНОВ КАЗА, ЧЕ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА Е ПРИ БАЙ СТАВРИ ..., ВОДЕЩАТА ПОЛИ ДОРИ И ЗАБЕЛЕЖКА НЕ МУ ОТПРАВИ ..., СРАААМ СТЕ ...СРАААМ .., ТОЧНО ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ И ЗА СЕКТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ , КОИТО СЕ РАЗХОЖДАХА С КОВЧЕЗИ ....И ДЕЦАТА ГИ ЗАОБИКАЛЯХА НА СТОТИЦИ МЕТРИ .. ..ПО ОБЩЕСТВЕНА ДЪРЖАВНА МЕДИЯ НЕ СЕ ГОВОРИ ТАКА ...., ТАМ СА И МОИТЕ ДАНЪЦИ ..., ЩО ТРЯБВА ДА СЛУШАМ СЕКТАНТА ХАДЖИГЕНОВ..¿?..
Страх

2022.08.18 | 18:45

25
Ги е БНТ , така и дават лош пример .
ДО БНТ

2022.08.18 | 18:42

23
..ХАДЖИГЕНОВ КАЗА, ЧЕ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА Е ПРИ БАЙ СТАВРИ ..., ВОДЕЩАТА ПОЛИ ДОРИ И ЗАБЕЛЕЖКА НЕ МУ ОТПРАВИ ..., СРАААМ СТЕ ...СРАААМ .., ТОЧНО ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ И ЗА СЕКТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ , КОИТО СЕ РАЗХОЖДАХА С КОВЧЕЗИ ....И ДЕЦАТА ГИ ЗАОБИКАЛЯХА НА СТОТИЦИ МЕТРИ .. ..ПО ОБЩЕСТВЕНА ДЪРЖАВНА МЕДИЯ НЕ СЕ ГОВОРИ ТАКА ..
ДО БНТ

2022.08.18 | 18:41

22
..ХАДЖИГЕНОВ КАЗА, ЧЕ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА Е ПРИ БАЙ СТАВРИ ..., ВОДЕЩАТА ПОЛИ ДОРИ И ЗАБЕЛЕЖКА НЕ МУ ОТПРАВИ ..., СРАААМ СТЕ ...СРАААМ .., ТОЧНО ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ И ЗА СЕКТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ , КОИТО СЕ РАЗХОЖДАХА С КОВЧЕЗИ ....И ДЕЦАТА ГИ ЗАОБИКАЛЯХА НА СТОТИЦИ МЕТРИ .. ..
ДО БНТ

2022.08.18 | 18:40

21
..ХАДЖИГЕНОВ КАЗА, ЧЕ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА Е ПРИ БАЙ СТАВРИ ..., ВОДЕЩАТА ПОЛИ ДОРИ И ЗАБЕЛЕЖКА НЕ МУ ОТПРАВИ ..., СРАААМ СТЕ ...СРАААМ .., ТОЧНО ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ И ЗА СЕКТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ , КОИТО СЕ РАЗХОЖДАХА С КОВЧЕЗИ ....И ДЕЦАТА ГИ ЗАОБИКАЛЯХА НА СТОТИЦИ МЕТРИ ..
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.18 | 18:12

16
..ЕТО ЗА КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА .., ТИЯ ЛУМПЕНИ ЗАСТРАШИХА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР, ЗАПЛАШВАХА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ , ДИСКРИМИНИРАХА БЪЛГАРИТЕ МОХАМЕДАНИ,ЗАПЛАШВАХА ИЗБИРАТЕЛИ НА ОПОЗИЦИЯТА ГЕРБ , ДПС И ДРУГИ , НАСТРОЙВАХА СЕКТИ ПО УЛИЦИТЕ С КОВЧЕЗИ , ПАЛЕХА СЛАМА ПРЕД БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ , ХВЪРЛЯХА КАМЪНИ С ПАВЕТА ПО БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ , ТЪПЧЕХА КОНСТИТУЦИЯТА , МОРАЛНИТЕ УСТОИ НА ОБЩЕСТВОТО , ПОДПРАВИХА СОФТУЕРА НА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ ...И ПАДНАХА НА ШЕСТИЯ МЕСЕЦ .., ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е РЕАЛНИЯ ИЗБОР НА БЪЛГАРИЯ....ПАРЛАМЕНТА ГИ СВАЛИ .., ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ПРОЩАВА....АААЛОООУУ..... ..... ..
Точно

2022.08.18 | 18:34

19
ПП въъъън .
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.18 | 18:12

15
..ЕТО ЗА КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА .., ТИЯ ЛУМПЕНИ ЗАСТРАШИХА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР, ЗАПЛАШВАХА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ , ДИСКРИМИНИРАХА БЪЛГАРИТЕ МОХАМЕДАНИ,ЗАПЛАШВАХА ИЗБИРАТЕЛИ НА ОПОЗИЦИЯТА ГЕРБ , ДПС И ДРУГИ , НАСТРОЙВАХА СЕКТИ ПО УЛИЦИТЕ С КОВЧЕЗИ , ПАЛЕХА СЛАМА ПРЕД БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ , ХВЪРЛЯХА КАМЪНИ С ПАВЕТА ПО БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ , ТЪПЧЕХА КОНСТИТУЦИЯТА , МОРАЛНИТЕ УСТОИ НА ОБЩЕСТВОТО , ПОДПРАВИХА СОФТУЕРА НА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ ...И ПАДНАХА НА ШЕСТИЯ МЕСЕЦ .., ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е РЕАЛНИЯ ИЗБОР НА БЪЛГАРИЯ....ПАРЛАМЕНТА ГИ СВАЛИ .., ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ПРОЩАВА....АААЛОООУУ........ ..

Добави коментар

Водещи новини