Слави Трифонов с нови обяснения за имуществената си декларация

  • 18 август 2022 16:16

  • 4849
  • 20
Слави Трифонов с нови обяснения за имуществената си декларация
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

От коментарите под днешния ми пост разбрах, че много хора ме мислят за луд. Мислят ме за луд, защото съм върнал на държавата законно дадената на “Има такъв народ” партийна субсидия от близо 4 млн. лв. (при превода от следващото тримесечие ще откажем още половин милион лева и така ще сме върнали на държавата над 4,2 милиона лева). Замислих се, добре бе, луд ли съм наистина? Това написа в пост в профила си във „Фейсбук“ лидерът на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Повод за думите му стана неподадената му имуществена декларация и реакциите след това.

Слави отговори защо отново не подаде декларация за имущество и интереси

"4 млн. лв. - това са ужасно много пари, които чисто по закон са получени като субсидия. Другите, които имат субсидия си ги взимат. Е, имало референдум, на който 3,5 млн. българи казали, че субсидията трябва да е 1 лв. - голяма работа! Те могат да кажат всичко, но законът казва друго. Законът казва, че субсидията е 8 лв. Така че, дават ли ти - взимай", пише Трифонов.

"Ето, например, Кирил Петков и Асен Василев се обявиха за почтени и за тях няма нищо непочтено в това да си взимат парите (равняващи се на милиони), въпреки че е имало такъв референдум. Значи, ето така стоят нещата. Аз съм луд, защото поставям морала над закона и правя всичко възможно да си удържа на думата, а другите, които ви взимат парите, въпреки че ясно сте се изразили колко искате да им давате - те са нормални. Поставете се на мое място. Вие бихте ли направили като мен? Каквото и да си отговорите, отговорът си е само за вас. Но за публичните хора като мен, хората които носят отговорност за другите, отговорът е пред очите ви. Дали медиите го показват или не - няма значение. Интернет го показва. И вие ще решавате кой е почтен и кой е непочтен. Аз лично предпочитам да съм луд", завършва постът на лидера на ИТН.

Мая Йорданова
4849 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2022.08.18 | 19:14

20
Двуличен цървул. Докато беше във властта колко пъти се опита да прокараш закон за субсидиите на партиите? Сега са ти спусннали едни пари кукловодите и хайде да си направим ПР. По делата ви съдим. Ти не опита да промениш субсидиите, не гласува за мажоритарни избори. Сега се опитваш да замажеш какъв си. Чалгар тарикат.

2022.08.18 | 18:33

19
НЯМА КАКВО ДА СЕ ОБЯСНЯВА МАЛОУМНИЯ К АПОТ , ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ЗА ВСИЧКИ , А ЗА НЕГРАМОТНИЦИТЕ СА ПРИНУДИТЕЛНИ.
Да гласуваш за ПП или ДБ все едно за герб

2022.08.18 | 18:12

18
И трите партии ще направят дясна коалиция след изборите по нареждане от ЕНП + ДПС в сянка и народа да духа супата. Прави впечатление как ПП и ДБ критикуват герб леко, без да говорят вече за изчгъртване. Преди гласувах за герб, след това за ИТН, ДБ и ПП, но всички се оказаха мафия.
14 - и

2022.08.18 | 18:10

17
Много си неграмотен бе, чалгар долен и много прост! Че научи малко граматика, пък тогава се слагай за "адвокатин" на сакатото учиндолско чудовище! Теб пък КОЙ те пита за кого ще гласуваш и кой те бръсне за слива бе, подлого учиндолска! Сега разбра ли бе неграмотнико, казва се и се пише "за Кого", а не "за Кой" Ами, вместо да се чудиш и да напрягаш облото си като стъклена топка мозъче, я питай учиндолския инвалид защо никога не е казал дума против сарайския си началник и "татко" на чалгарската му сбирщина, срещу Пеевсия престъпник, и защо в крайна сметка направи "коалиция" със Сикаджийската мутра от подземния свят, дето уж щеше да го "изчегърта"?! Ами, питай бе, подлого чалгарска, питай!
13- и чалгар

2022.08.18 | 18:02

16
Ами, нищожество чалгарско, дето си се писал N 13, то учиндолския сакат урод вече се е изсрал в твоята уста, ама ти пък много бързо си преглътнал, та не си усетил, нали?! Нищо,бягай на дивана за нова порция от учиндолския задник на Славчу лудия!
Off

2022.08.18 | 17:58

15
Сигурно има какво да крие. Всякакви опити да обясни постъпката си са нелепи и приказки за лека нощ.
Анонимен

2022.08.18 | 16:33

1
Хайде глупаци гласувайте за Слави!
до долния платен кенеф

2022.08.18 | 17:58

14
а за кой да гласуваме бе копилдак гнусен ... за канадеца, кокорчо, лорерите, гуглена парапета и грантаджиите от дай бг или за буци българоубиеца... прокопи или буци, за тея ли да гласуваме бе урод мизерен ограничен и прост дебил, къде си мислиш че си много умен ... ти сера в устата малоумна, ей такива копилдаци сте всички джендеро-либврастка п@плач

2022.08.18 | 17:00

9
А ти как мислиш? Разбира се, че ще гласуват. По тъп , наивен и лековерен от булгар нема!
потрес!

2022.08.18 | 17:44

12
Сакатият урод, изпълнителят на мокри поръчки по нареждане на мутри и мафиоти като него, разбирай - на сарайско-банкянската престъпна ашйка, задава ретиричен въпрос, жалкото двуметрово инщожество! Защо българите го мислят за луд! Ами, защото си луд бе, Учиндолски Славчу, при това - опасно луд! Да, само един луд може цяла година да се гаври с българския народ и да разиграва държавата, нали?! Да, опасно луд си и затова много да внимават "санитарите" ти Тошко Хаджията и Блабана Джебчията, като идват на дивана да ти сменят памперса и да те влачат до тоалетната! Че ти вониш на леш бе, палач чалгарски!
ти сера

2022.08.18 | 17:51

13
в устата и после да ти се изпикам копилдак платен
РИИ

2022.08.18 | 17:30

11
Може пък тези 4,5 милиона да са нищо в сравнение с тези които ти дават за да сееш хаос? А може и да си луд. Знае ли човек пълен фарс сте това БГполитиците!
ЗОРАН

2022.08.18 | 17:17

10
Какво се прави на луд

Добави коментар

Водещи новини