Слави Трифонов нападна отцепниците от партията си: Нали ви казах?

  • 17 август 2022 13:44

  • 5420
  • 4
Слави Трифонов нападна отцепниците от партията си: Нали ви казах?
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане. Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”. Това написа лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в пост във Фейсбук. 

А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово.  Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал, добави Трифонов.   

Отцепниците от ИТН водят разговори с ПП за места в листите

Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич. Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие? Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”, казва още в изявлението си лидерът на ИТН. 

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни: “В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели", завършва Трифонов. 

Виолета Симеонова
5420 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дона

2022.08.18 | 14:58

4
Има ли по-голям лицемер от теб, Слави. Нападаш всички заедно и всеки поотделно, а Ти виждаш ли се? Измами избирателите ти, разиграва толкова дълго партньорите си, постави на карта съдбата на народа си, тикайки го към нови безмислени избори. Знаеш, че няма да влезеш в следващия парламент. Е, на кого проправи път към властта??!! Риторичен въпрос...Или няма нищо за "чегъртане". Колкото и да плюеш, хората не са слепи Не подценявай "суверена" си. Това не е Слави, когото познавахме от шоуто му. Жалко е.
А първоначално

2022.08.17 | 16:23

2
ти повярвах. Колко глупаво от моя страна. Така както погледнем назад в годините ти ще дойдеш най големия лицемер и лъжец.
6789345

2022.08.17 | 14:11

1
Я холограмата се появи. Бегай на село чалгар.

Добави коментар

Водещи новини