Филип Попов за оставката на ръководството на БСП във Видин: Ще доведе до оздравителен процес 

  • 13 август 2022 16:21

  • 3047
  • 14
Филип Попов за оставката на ръководството на БСП във Видин: Ще доведе до оздравителен процес 
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Случилото се във видинската организация ще доведе до един оздравителен процес, дори и да има още напуснали я социалисти, каза Филип Попов, бивш депутат и член на Националния и Областния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във Видин, на пресконференция в града, предаде БТА. Попов е категоричен, че това ще доведе до една по-единна и консолидирана преди предстоящия вот БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Вчера деветима членове на  БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обявиха напускането на редовете на партията и видинската общинска организация остана без ръководство. 

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е кауза, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не се продава и не се предава, заяви Филип Попов. Представителите на Областната и Общинската организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във Видин категорично отрекоха отправените обвинения от напусналите партията социалисти, които обявиха мотивите си вчера в своя декларация.

Проф. Радослав Гайдарски, член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и отговорник за Видинска област, заяви, че след проведена среща с партийните секретари и председатели на партийни организации от община Видин, те изразяват своето категорично несъгласие с позицията за състоянието на видинската организация и водената политика от централното ръководство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, изразена преди ден от напусналите я  членове. Видинските социалисти след случилото се са по-консолидирани от всякога. Радослав Гайдарски  каза още, че не е изненадан от напускането на тези хора и то е очаквано, защото те нямат нищо общо с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Той ги определи като “хора, които търсят да са на хранилка“ и заяви, че в организацията „не страдат за напусналите, които отдавна са искали да освободят". Той сподели, че от години са особено тежки взаимоотношенията вътре в партията с ръководството на видинската общинска организация, в която членуват две трети от социалистите в област Видин.

Цялото ръководство на БСП във Видин хвърли оставка

Проф. Гайдарски каза още, че от години вътре в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, не само във Видин, но и в страната, вървят процеси за дестабилизация на партията, които водят до „организиран хаос“, и то направлявани от нейни членове, които той определи като "камарила" (група от непочтени личности, които влияят върху управлението, извличайки лични облаги). Независимо от това, социалистите днес тръгват към изборите през октомври по-мотивирани и сплотени, заяви той.

Предстои в следващите дни  Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да сформира работна група и да се направи ревизия на финансовото състояния на Общинската организация на БСП-Видин, да се проведе общинско събрание и областна конференция за попълване на ръководния им състав, след което социалистите по места трябва да направят номинации за листите на партията в 5 -избирателен район за предстоящия на 2 октомври вот, каза Попов.

В пресконференцията участваха също Лъчезар Предоев, областен координатор на партията за региона, и Илиян Томов, член на видинската партийна организация. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3047 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Социалист

2022.08.13 | 17:45

1
Ах, ти змия ехидна как успя от 2016 година, за един пет годишен мандат, да съсипеш партия със 130 годишна история. Президентът, министър-председателя, шефа на "Кинтекс", дори корумпираните ни родни медии представиха неоспорими доказателства че си продавала оръжие на Украйна, но ти продължаваш най-безцеремонно да отричаш !? Направи се и на балама, когато твоитe колеги безродници, прeдадоха българите в Северна Македония. Дори когато канадската подлога Кирчо представи за изгонване 70 руски депутати, пак се направи на "ударена" за да запазиш топлото си министерско място. Разбери, че народа не прощава на такива измекяри в политиката като теб и на следващите избори няма да можете да достигнете и 4 % бариера !!!

2022.08.13 | 18:41

5
Бойко Борисов купи Румен Радев Гешев Цацаров ЦИК.Българи оправия няма ще купат и вота.Борисов пак ще дойде на бял кон със Доган и Шиши.Ставай българино докрай даси свършим работата.Никога сме нямали свобода само последните 7 месеца.

2022.08.13 | 18:17

4
Господ да ви прости. Ние -не.
Ха..ха.

2022.08.13 | 18:04

2
Оздравителен е как да не е. Ще останат само душевно болните при вас бе идиот. Ниновица кобилата ще го води.

2022.08.13 | 18:16

3
на умряла партия - оздравителен процес... ха-ха-ха!
Анонимен

2022.08.13 | 19:21

6
Извън парламента ще им бъде много оздравително.
Оййй

2022.08.13 | 20:34

7
Болната идиотска партия ще оздрВвва...ама друг път. Ха..ха..
Г

2022.08.13 | 21:02

8
Тъпи долни прости крадливи комунисти 3 процента
Г

2022.08.13 | 21:02

9
Тъпи долни прости крадливи комунисти 3 процента
Г

2022.08.13 | 21:02

10
Тъпи долни прости крадливи комунисти 3 процента

2022.08.13 | 21:31

11
Филип Попов за оставката на ръководството на БСП във Видин: Ще доведе до оздравителен процес КАКЪВ ОЗДРАВИТЕЛЕН РОЦЕС БЕ ГЛУПАК? КОРНЕЛИЯ НИНОВА КРЕМИРА БСП! Под четата сте!
Ха..ха.

2022.08.13 | 21:38

12
На някои идиоти все Бойко им е виновен. Лекувайте се бре...нещастници.

2022.08.14 | 11:58

13
Ако не бяхте виждали плeшив и.диoт да става за смях и да продължава да лъже, БСП е пълна догоре с такива унтерменши, Xитлep е казал отдавна, че комунистите са изверги и свине.

Добави коментар

Водещи новини