Ивайло Вълчев: Имало е сценарий за ИТН в кабинета "Петков"

  • 10 август 2022 18:02

  • 5971
  • 19
Ивайло Вълчев: Имало е сценарий за ИТН в кабинета "Петков"
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Ако е имало сценарий за падането на кабинета, със сигурност не сме знаели за него. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Ивайло Вълчев от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Като се замисля, от дистанцията на времето по-скоро ми се струва, че е имало сценарий ИТН да е номинален партньор, с когото да се прикрият срамотиите, с ИТН да бъде опран пешкирът, заяви Вълчев.

Цялата енергия, с която трябваше да се разгради предишният модел и да се гради наново, отиде в разправии, добави той.

Не съм съгласен с тезата, че от самото начало целта на ИТН е била не да работим, а да взривим коалицията. Не мисля, че има човек с нормална логика, който може да приеме тази теза, подчерта Ивайло Вълчев.

Попитан дали подкрепя думите на президента, че има хаос в енергетиката, той посочи: "Имаше начини да се вземат други решения в енергетиката, но предложенията на издигнатия от ИТН министър на енергетиката не са били възприети".

В отговор на въпрос за очакванията му за изборите, Вълчев заяви: "ИТН за трети пореден път оказва, че не влиза в политиката, за да се добере до властта и да не мръдне от там. Показахме, че за нас е най-важното да се прави това, което се говори, да няма това лицемерие, на което станахме свидетели. Не искам да се научим да сме политици като хората от системата".

"Маркет Линкс": Голямата интрига е ще имаме ли коалиция в дясно – между ДБ и ПП

Константин Тодоров
5971 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
10- и чалгар

2022.08.10 | 22:01

16
Да ти го лапа фъфлещата учиндолска Митева слугиня! Ама много внимавай, че така, като се напъваш и пъшкаш, да не се нанижеш на дългия й нос! А че си простак, е повече от ясно!Я бягай на дивана да избършеш задника на Сакатия! Ще изкараш някой лев!

2022.08.13 | 16:43

19
Предатели!!!
Oo

2022.08.11 | 01:09

18
Глупости пак, какъв предишен модел? Без ДПС и БСП в управлението на ГЕРБ. Това е модела, защото виждаме БСП и ПП какво причиниха на държавата.
Миглена

2022.08.10 | 23:18

17
Вече народното събрание ще го гледате отвън
14

2022.08.10 | 21:30

15
Не, грешно е да се желае смъртта на някого! Дори и на до безбожие коварното, мръсно и зависимо от мафиотите учиндолско сакато нищожество! Нека не се бъркаме в Божиите работи! Всички, които ходим по тая земя, един ден ще си отидем! Само дано да не е с такъв позор, с такъв срам, с такава омраза и презрение от цял народ, с каквато е обсипан Сактият нещастник на дивана !Пък и нека да продължава да се мъчи, нека да чака Хаджията и Джебчията да отидат на дивана, да му сменят памперсите и да го завлекат до тоалетната! Нека още много години да продължава в унижение и мъчение жалкия му и мизерен животец на изпълнител на поръчки! Последната ,както знаем, беше мокра!
13-и чалгар

2022.08.10 | 20:53

14
Въшката е на челото ти, което е едвам два пръста и лъщи, като голия задник на учиндолския инвалид! Бягай да му смениш памперсите и да го завлечеш до тоалетната ,защото напоследък, явно от притеснение, от страх и ужас, често се изпуска в гащите!
До 12 к

2022.08.10 | 20:05

12
Ще видя зимата с 800 лв за парно на месец. Аааа да, спиеш у кашон. Заработваш по 50 ст на ком... и ще можеш да си купиш 1 хляб... Що се отнася до прогнозите за изборите, ИТН за последните избори все са на ръба, а те бяха 2, после 1, след това отново фактор и занаоред троле оак ще са фактор. И от кога наричаш хора с више чалгари, хора н 1 в професията си. Без да са взели един лев от държавата. Но политици в бг са едни чесни та направо богове, заради които сме най бедните. Бедни заради въшkи като теб...

2022.08.10 | 20:50

13
Чалгари, дето експертният им кабинет беше пълен с лица, дето са свързани с олигарси и мафиоти? Дето няколко от тях имат снимки с часовници за по 500k+ , да точно такива хора щяха да дое*ат мамата на тази държава. Слави е боклук и трябва да умре и майка му също.
9-и чалгар

2022.08.10 | 19:51

11
Абе, чалгорино N9 и санитар на учиндолското сакато нищожество! Много правилно си решил да се разкараш от България! Един чалгар по-малко, пак добре! Ама защо не купиш самолетни билети и за Тошко Хаджията с просташкия и каруцалски език, за Балабана Джебчията, дето пребърква джобовете на хората като циганин в трамвая и особено - на оная чалгарска "юристка" с дългия нос, който върви два метра пред нея и пречи на дивжението! И хората като я видят се разбягват, защото се страхуват да не се нанижат на носа й като на шиш! Впрочем, чалгарино N9, палачите от сбирщината на Учиндолския инвалид вече окончателно са на бунището - "одобрението" им е 2,2% и продължава да пада! Браво, българи! И 2,2 % им е много на изпълнителите на мокри поръчки и слуги на сараите! Нека другата седмица да се радват на "престижните" 0, 2%!
потрес!

2022.08.10 | 18:58

8
Потресаващ простак от чалгарската сбирщина на Сакатото учиндолско чудовище днес се "изяви" по една телевизия! Срам и позор! Мънкаше и шикалкаваше като двойкаджия на дъската, не били виновни те - чалгарите, друг им бил виновен! А кой изпълни мократа поръчка на мафията и на мутрите и свали Никола Минчев и Кирил Петков?! КОЙ бе чалгарско Вълчево нищожество?! КОЙ разиграва цялата държава и се подиграва с народа ни бе, чалгар Вълчев?! Кой играеше през цялото време по зловещия сценарий на сарайския началник на Сакатия?! КОЙ бе, Вълчево нищожество?! Да, с всеки изминал ден лъжите, коварните ви и грозни обиди и простащината ви растат в геометрична прогресия, ама това е положението, чалгарино Вълчев! на бунището сте, че и сте започнали да се разлагате и затова ти днес така смърдеше!
Нека mамати спи с мен

2022.08.10 | 19:26

10
Взимай си xаповете бе малyм плaтен. След изборите ще ми лaпaш yя
Така няма да стане

2022.08.10 | 19:22

9
То е ясно като бел ден, че тия бадити ги монтираха набързо в бг пплитиката от Подмяната. Целта бе изпълнена, спиране на газта и вдигане на ветото, изгонените дипломати. И тук бе използвана ИТН и яко прекарана. И двете министерсва бяха дадени на тях. А след като падна правителството, заедно с подмяната и всички медии им скочиха на ИТН. Лъжат ни като деца, няма да се оправи тая държава. Единия ми син преди 3 месеца замина на запад, а скоро очаквам и 2я да хване самолета, след тях и ние ще хванем на запад. Няма как на прост народ да му отвориш очите, но може да ти ги затвори от бедност и корупция. Но троленето, как ви храни не разбирам.
Просто човек

2022.08.10 | 18:57

7
И т.н. сте не.щастни депесарски под.логи...

Добави коментар

Водещи новини