Ивайло Вълчев: Имало е сценарий за ИТН в кабинета "Петков"

  • 10 август 2022 18:02

  • 6026
  • 19
Ивайло Вълчев: Имало е сценарий за ИТН в кабинета "Петков"
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Ако е имало сценарий за падането на кабинета, със сигурност не сме знаели за него. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Ивайло Вълчев от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Като се замисля, от дистанцията на времето по-скоро ми се струва, че е имало сценарий ИТН да е номинален партньор, с когото да се прикрият срамотиите, с ИТН да бъде опран пешкирът, заяви Вълчев.

Цялата енергия, с която трябваше да се разгради предишният модел и да се гради наново, отиде в разправии, добави той.

Не съм съгласен с тезата, че от самото начало целта на ИТН е била не да работим, а да взривим коалицията. Не мисля, че има човек с нормална логика, който може да приеме тази теза, подчерта Ивайло Вълчев.

Попитан дали подкрепя думите на президента, че има хаос в енергетиката, той посочи: "Имаше начини да се вземат други решения в енергетиката, но предложенията на издигнатия от ИТН министър на енергетиката не са били възприети".

В отговор на въпрос за очакванията му за изборите, Вълчев заяви: "ИТН за трети пореден път оказва, че не влиза в политиката, за да се добере до властта и да не мръдне от там. Показахме, че за нас е най-важното да се прави това, което се говори, да няма това лицемерие, на което станахме свидетели. Не искам да се научим да сме политици като хората от системата".

"Маркет Линкс": Голямата интрига е ще имаме ли коалиция в дясно – между ДБ и ПП

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6026 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Муню

2022.08.10 | 18:12

1
Бургашкия депесарски играч.
За криминал най-важен имунитет

2022.08.10 | 18:30

2
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами и изнудване.
Цецерон

2022.08.10 | 18:30

3
Класическият пилешки мозък.
Кларнет

2022.08.10 | 18:39

5
ти сериозно ли го мислиш това
Ленчето

2022.08.10 | 18:36

4
Помияри долни

2022.08.10 | 18:46

6
Много прости излезнахте ИТН....
Просто човек

2022.08.10 | 18:57

7
И т.н. сте не.щастни депесарски под.логи...
потрес!

2022.08.10 | 18:58

8
Потресаващ простак от чалгарската сбирщина на Сакатото учиндолско чудовище днес се "изяви" по една телевизия! Срам и позор! Мънкаше и шикалкаваше като двойкаджия на дъската, не били виновни те - чалгарите, друг им бил виновен! А кой изпълни мократа поръчка на мафията и на мутрите и свали Никола Минчев и Кирил Петков?! КОЙ бе чалгарско Вълчево нищожество?! КОЙ разиграва цялата държава и се подиграва с народа ни бе, чалгар Вълчев?! Кой играеше през цялото време по зловещия сценарий на сарайския началник на Сакатия?! КОЙ бе, Вълчево нищожество?! Да, с всеки изминал ден лъжите, коварните ви и грозни обиди и простащината ви растат в геометрична прогресия, ама това е положението, чалгарино Вълчев! на бунището сте, че и сте започнали да се разлагате и затова ти днес така смърдеше!
Нека mамати спи с мен

2022.08.10 | 19:26

10
Взимай си xаповете бе малyм плaтен. След изборите ще ми лaпaш yя
Така няма да стане

2022.08.10 | 19:22

9
То е ясно като бел ден, че тия бадити ги монтираха набързо в бг пплитиката от Подмяната. Целта бе изпълнена, спиране на газта и вдигане на ветото, изгонените дипломати. И тук бе използвана ИТН и яко прекарана. И двете министерсва бяха дадени на тях. А след като падна правителството, заедно с подмяната и всички медии им скочиха на ИТН. Лъжат ни като деца, няма да се оправи тая държава. Единия ми син преди 3 месеца замина на запад, а скоро очаквам и 2я да хване самолета, след тях и ние ще хванем на запад. Няма как на прост народ да му отвориш очите, но може да ти ги затвори от бедност и корупция. Но троленето, как ви храни не разбирам.
9-и чалгар

2022.08.10 | 19:51

11
Абе, чалгорино N9 и санитар на учиндолското сакато нищожество! Много правилно си решил да се разкараш от България! Един чалгар по-малко, пак добре! Ама защо не купиш самолетни билети и за Тошко Хаджията с просташкия и каруцалски език, за Балабана Джебчията, дето пребърква джобовете на хората като циганин в трамвая и особено - на оная чалгарска "юристка" с дългия нос, който върви два метра пред нея и пречи на дивжението! И хората като я видят се разбягват, защото се страхуват да не се нанижат на носа й като на шиш! Впрочем, чалгарино N9, палачите от сбирщината на Учиндолския инвалид вече окончателно са на бунището - "одобрението" им е 2,2% и продължава да пада! Браво, българи! И 2,2 % им е много на изпълнителите на мокри поръчки и слуги на сараите! Нека другата седмица да се радват на "престижните" 0, 2%!
До 12 к

2022.08.10 | 20:05

12
Ще видя зимата с 800 лв за парно на месец. Аааа да, спиеш у кашон. Заработваш по 50 ст на ком... и ще можеш да си купиш 1 хляб... Що се отнася до прогнозите за изборите, ИТН за последните избори все са на ръба, а те бяха 2, после 1, след това отново фактор и занаоред троле оак ще са фактор. И от кога наричаш хора с више чалгари, хора н 1 в професията си. Без да са взели един лев от държавата. Но политици в бг са едни чесни та направо богове, заради които сме най бедните. Бедни заради въшkи като теб...

2022.08.10 | 20:50

13
Чалгари, дето експертният им кабинет беше пълен с лица, дето са свързани с олигарси и мафиоти? Дето няколко от тях имат снимки с часовници за по 500k+ , да точно такива хора щяха да дое*ат мамата на тази държава. Слави е боклук и трябва да умре и майка му също.

Добави коментар

Водещи новини