Искрен Веселинов: Не сме имали контакт с партията на Стефан Янев

  • 10 август 2022 09:00

  • 640
  • 3
Искрен Веселинов: Не сме имали контакт с партията на Стефан Янев
© БТВ

И „Има такъв народ“, и „Български възход“ бяха споменати чисто фигуративно, ако смятат, че мястото им е в едно обединение на българофили, биха могли да се заявят. Не е имало преговори с ИТН. Идеята беше да се компенсира яркия дефицит на партии, които зачитат националния интерес в последните Народни събрания.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ съпредседателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от по повод решението на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа да покани на среща всички "българофилски" формации в очевидна подготовка за изборите на 2 октомври.

Нова патриотична коалиция атакува изборите

Припомняме, че преди 10 дни от партията на Слави Трифонов заявиха, че на вота излизат "сами срещу всички" и  категорично отхвърлиха твърденията, че предстои коалиция с ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

„На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация, както и „Общество за нова България“ – формации, които са от консервативно патриотичния спектър. Не сме имали контакт с формацията на Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен „Български възход“, заяви Веселинов.

Той добави, че към ИТН е имало само публично заявена покана.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
640 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
!!!

2022.08.10 | 11:52

3
Голям рев реве "Зама" на Търбуха! Че как няма да реве?! Отдавна е изгонен от трапезата и е огладняло, горкото нищожество! Щели да се обединяват само "българофили" и да ни "спасяват" Майка плаче, грамофон свири"! "Спасителите" се оказаха този на снимката, началника му - Търбуха, неврастеника с пръстовите отпечатъци и двама трима световно неизвестни политици и всички едвам запълват в един файтон! Дори мястото на капрата е свободно! Да викнат Тошко Хаджията с каруцарския език, точно за там е!

2022.08.10 | 10:15

2
Какви контакти в септичната яма?
14/88

2022.08.10 | 09:32

1
Отчаян опит за домогване до власта !!

Добави коментар

Водещи новини