Слави Трифонов и двете големи беди на днешна България

  • 09 август 2022 15:59

  • 6741
  • 22
Слави Трифонов и двете големи беди на днешна България
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Две са големите беди на днешна България: простащината и корупцията. И често пъти те любовно се прегръщат.

Простащината изглежда по-безобидна, но изобщо не е. Да вземем примера с г-н Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Докато той беше "просто чалгаджия", образованият елит в България не му обръщаше особено внимание. А когато му обръщаше, високомерното обобщение гласеше нещо от рода на: "Развлечение за простолюдието. Хората обичат чалга, вулгарност и простотии. А телевизорът има копче".

Когато Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в реши да излезе от телевизора

После обаче г-н Трифонов реши да излезе от телевизора и да влезе в политиката. А там копче няма. И без да се усетим, Трифонов се превърна в обществено опасно явление. Всъщност: без да се усетим, публичният живот постепенно се пренасели с човешките продукти на славитрифоновата естетика. Стигна се дотам, че в момента институцията, която трябва да бди за приличието и морала в електронните медии, СЕМ, се ръководи от бивша поетеса и авторка на неувяхващия стих "Ще ти скъсам г**а". Която - защо да се чудим - произхожда именно от развъдника на г-н Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Пак оттам се породи и явлението Тошко Йорданов: политик, който край масата с коалиционните си партньори видимо показва среден пръст (но впоследствие го отрича). Политик, който често говори на уличен език, а в парламента се държи като на студентски купон. Тъкмо г-н Йорданов олицетворява опасната тенденция, за която става дума: наоколо тревожно се надига антисистемното, антиполитическото, вулгарното и безцеремонното. Вулгарно и безцеремонно. Точно като "простащина и корупция".

Днес онези хора в България, които притежават свойството, наречено "домашно възпитание"; онези хора в България, които държат на човешкото приличие и искат да живеят на чиста улица, да почиват на плаж без угарки и без гръмка чалга от съседния бар; онези хора в България, които се стремят да мислят с главите си, а не с обмена на веществата и с хормоналната си система; всички тези благовъзпитани и позитивни хора навярно вече осъзнават, че излезлият от телевизора г-н Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е обществено опасен и че на изборите на 2 октомври тази обществена опасност не бива отново да се допуска в българския парламент.

Въпросът за вината

А вината, че на това явление не беше оказана съпротива още в "безобидния" му период, е обща - на всички мислещи, на всички благовъзпитани, на всички, които високомерно подминаваме стихове като "Ще ти скъсам г**а".

Защото простащината е точно толкова опасна, колкото и корупцията.

Коментар от Александър Андреев.

Дойче веле
6741 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
неразбиращ

2022.08.09 | 19:54

22
ДРЕМЕ МУ,НА учиндолеца!!!На ГЪЗЪ.
11

2022.08.09 | 19:43

21
Ти самият си измислица! Каквата измислица беше и чалгарската сбирщина на сакатото чудовище от Учиндол! С тази разлика, че ти си едно обикновено нищожество, а те се оказаха много опасни, много вредни за държавата и народа ни нищожества, защото бяха заченати в сарайския и банкянския двор, но от запъртъците на агент Сава и на сикаджийската мутра се излюпиха отровни змии Нищо, на изборите българският народ ще им смаже главите, но за съжаление успяха да отровят парламента, политическия ни живот и да изиграят мръсната си роля на наемни палачи!
Ама разбира се....

2022.08.09 | 18:37

20
СДС си имаха за министър на културата г-жа Елка Константинова а синът й издаваше вестник Чук-Чук.....Те така със Славчо Учиндолски градяха новия морал....

2022.08.09 | 18:33

18
Александър Андреев e ИДИОТ ПОД НАЕМ

2022.08.09 | 18:34

19
Само ГЕРБ
Хм...

2022.08.09 | 18:29

17
Добрутро... Трябваха ви 30 години за да го проумеете..... Това което комунягите заложиха с привидното отстъпване на властта 1991ва година, днес дава плод. Отгледаха си чалга поколение на което не му дреме за морал, приличие , естетика, важното е ,както вика Нане" Я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле."... Честита ви простащина....
Хм...

2022.08.09 | 18:29

16
Добрутро... Трябваха ви 30 години за да го проумеете..... Това което комунягите заложиха с привидното отстъпване на властта 1991ва година, днес дава плод. Отгледаха си чалга поколение на което не му дреме за морал, приличие , естетика, важното е ,както вика Нане" Я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле."... Честита ви простащина....
Пенчо

2022.08.09 | 18:18

15
Сашо, и ти ли си педало-либераст, та така гнусно квичиш от кочината"дв" ?!????
НЕ ЩЕМЕ НИИ БОГАТСТВО............ НЕ ЩЕМЕ НИЙ ПАРИ

2022.08.09 | 16:37

3
А ИСКАМЕ ЧАЛГАРА ДО БОКО ДА ВИСИ !!!

2022.08.09 | 18:17

14
Обикновен ИДИОТ ПОД НАЕМ и лайноразносвач

2022.08.09 | 17:20

10
комундел?
Чичо

2022.08.09 | 18:17

13
Аман от платени ляво-педеро-либерастки подлоги "журнаГлисти" !!!!!
Поздравления!

2022.08.09 | 17:47

12
Поздравления за тъжната истина! Тъжна е, защото ние позволихме в политиката да нахлуе с кални и мръсни ботуши просташката чалга на "водещия" от Учиндол! Позволихме на прононсирания простак Тошко със селяндурския и каруцарски език да ръси цинизми, грозни обиди, простотии и чалгарщина от трибуната на парламента! Виновен е Никола Минчев, че нито веднъж не му спря микрофона и не го изгони! Беше се стъписало момчето, то никога в живота си не се беше сблъсквало с такава потресаваща простащина! И Тошко продължаваше! Остави това, ами и налагаше сарайски и банкянски кадри на високи постове, както със сила се опита да наложи компрометирания и твърде съмнителен Каримански! Разпореждаше се в парламента като пъдар в лозето на дядо на село! Налагаше за премиери и министри кобургски лакеи, плагиати, измамници и нищожества! И понеже е много прост, а и Балабана не от умните, нито пък "юристката" им Митева, безскрупулно продължаваха да провалят правителството, борбата с корупцията и усилията за съдебна реформа, с явната "подкрепа" на ДПС и ГЕРБ! Но най-големият кошмар, най-голямата опасност, най-потресаващото коварство и двуличие на чалгарите беше огромната им лъжа, че "ще изчегъртат" герберастките престъпници, защото те се оказаха тяхна креатура, сътворено по мръсен сарайско-банкянски сценарий! И не закъсняха да покажат истинските си мутри! Спретнаха си коалиция точно с тези, дето щяха да "чегъртат", станаха наемни палачи и изпълниха мократа им поръчка - свалиха Никола Минчев и Кирил Петков, точно защото ПП поведоха безмилостна борба с мафията и мутрите, чиято неизменна част винаги е бил лидерът" им на див дивана! Но най -голямото падение, при това в цялата ни,и не само нова история е, че със съдбините на държавата се разпореждаше един тежко болен, неуравносен психически инвалид, който дори не може да стои изправен, не може да направи и две крачки без чужда помощ и който просто е сакат - и физически , и умствено! Ами, бдете, българи! Бдете и изхвърлете завинаги от политическия живот на България големия срам и големия резил, наречен ИТН! Хората ги нарекоха "малкото ДПС" и "Има Такива Наглеци"!

Добави коментар

Водещи новини