Иван Шишков уволни шефа на ДНСК

  • 09 август 2022 10:01

  • 3188
  • 4
Иван Шишков уволни шефа на ДНСК
© bulphoto
Слушай новината Слушай новината

Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков е освободил от длъжност началника на Дирекцията за национален строителен контрол.

За и.д. началник е назначил арх. Деляна Панайотова, съобщиха от МРРБ.

Правителството назначи Борис Михайлов за изпълнителен директор на НАП

Тя е завършила Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2003 г. Има почти 20-годишен стаж в сферата на инвестиционното проектиране в строителството. Притежава и значителен опит в администрацията.

Работила е в Направление "Архитектура и градоустройство" към Столична община. Била е главен архитект в община Хасково. Заемала е длъжността началник на РДНСК Хасково и заместник-началник на ДНСК. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3188 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.08.09 | 11:08

1
Почна голямата чистка. Уж служaбния кабинет трябва да работи само, за да може да се избере ново правителство, а сега ще сменят всички до чистачка със свои хора.

2022.08.09 | 11:19

2
Тоя шишко беше главен архитект при инцидента със загинал човек пред болница Иван Рилски. Не е разбрал, че в района му има незaконни павилиони. Изниза се като пръдня, такива главни, глaдни архитекти само гледат да лапат рушвети.
потрес!

2022.08.09 | 12:41

3
Безскрупулни и нагли "служебни" лакеи на кремълското чудовище! Нищо, Шишо, уволнявай, ама след три месеца и ти ще си заминеш! Впрочем, ти отдавна трябваше да си разследван за едни павилиони и за едни безобразия, който умишлено си премълчавал, ама то пък, нали Бръснатата Кратуна с Каскета бди като орлица над геребрастките и сарайски престъпници, които онзи от село Славяново сега с космическа скорост връща на власт! Така е, той трябва да покаже чувството си "на благодарност" към палачите, които изпълниха мократа му поръчка и свалиха правителството на Кирил Петков!
!!!

2022.08.09 | 13:03

4
В метрата е цял орангутан! (да извиняват приматите за сравнението)!

Добави коментар

Водещи новини