Минеков: Идвам с добри намерения. Нещата, които останаха недовършени ще са приоритет

  • 06 август 2022 11:39

  • 929
  • 6
Минеков: Идвам с добри намерения. Нещата, които останаха недовършени ще са приоритет
© Булфото (архив)

Нещата, които останаха недовършени ще са приоритет. Това заяви в отговор на журналистически въпрос служебният министър на културата проф. Велислав МинековВелислав МинековВелислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА). Завършва образованието си. Той участва в тържественото откриване на дванадесетото издание на Националния събор на народното творчество в град Копривщица.

Следващия петък ви каня на пресконференция и ще кажа всичко, което трябва да се свърши, каза Минеков. Той уточни, че недовършените неща не са малко.

Кой е служебният министър на културата Велислав Минеков

Идвам с добри намерения и ще разберете, че това, което предлагам, трябва да стане. Аз няма да успея за два месеца, но този път ще го направя така, че който влезе в министерството не да се движи по неговото желание, а „по принуда“ да извърши всичко това като едни добри намерения, допълни Минеков.

По думите на министър Минеков един от приоритети е бюджетът на ведомството. Той не е това, за което мечтаехме и за което се договорихме, подчерта той. Миналата година поканих представители на всички политически партии и те се съгласиха да увеличим стъпката в бюджета с 0,2 и се чувствам „ударен“, защото това не се случи, каза още служебният министър на културата. Проектът за бюджет на последното правителство беше 165 млн. лв., припомни проф. Велислав МинековВелислав МинековВелислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА). Завършва образованието си.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
929 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
потрес!

2022.08.06 | 12:52

5
Забравил си, професоре, че точно ти организира протестите и бунтовете преди две години, които изхвърлиха сикаджийския престъпник и престъпната му, корумпирана пасмина! Че много бързо забрави бе, професоре! И как можа да се продадеш на най-свирепите национални предатели, на престъпната сган от кремълски лакеи, безродници и мерзавци, които, както се оказа днес, професоре, вече са поднесли държавата ни тепсия на свирепото кремълско чудовище, за да поробят България в ново съветско робство? Как можа да плюеш на сурата си бе, професоре! Да, радвал си се на много привилегии и облаги от комунистическата власт и сигурно те мъчи носталгията по Тодор Живков?! Само че, професоре Минеков, дори и правешкият говедар не е коленичил така позорно и роболепно пред господарите си в Кремъл, както в момента го прави онзи селяндурин от Славяново, който, професоре, с " вдигнатия юмрук" излъга и измами и теб! Каква работа имаш в престъпната компания на тези национални предатели бе, професоре?! Че поне капка срам не ти ли е останала?! За чест и човешко достойнство не става дума, ти отдавна си ги загубил! Само че, професоре Минеков, българският народ се събуди, събуди се завинаги и нито ти, нито националният предател и продажник от село Славяново няма да го приспите отново с високопарни "клишета" и "вдигнати юмруци"! Българският народ ще ви измете бе, лакей кремълски и марионетка на фалшивия "натовец!" Протестите сега започват и няма да спрат, докато не ви изметем бе, мазнико! Впрочем, поне от хорска срама да беше казал и една дума за скорострелните уволнения на всички хора от високи постове, за да може Руменрадевото чудовище да ги замени с удобни пионки - кремълски слуги като него! Защо на стари години стана за резил, за посмешище и гавра бе, професоре?!
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.06 | 12:54

6
СИКАДЖИЯ СИ ТИ .., ЧЕРВЕН БАТАЛ ...

2022.08.06 | 12:39

4
При баща си да идеш путинофил гнусен.

2022.08.06 | 12:29

3
Разкарайте този педал, като поръчител на Трайков, за саботажа в метрото, трябваше да е в Кремиковския на райе.
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.06 | 12:21

2
ПАК ЛИ ТИ БЕ ОТКАЧАЛКОООО ..., НЕ ГО КАНЕТЕ НИКЪДЕ В ЕФИРА ..., ТОЗИ Е ЗА ЛУДНИЦАТА С КОВЧЕГА ...АААРЕ МАААРШ ...
Хах

2022.08.06 | 12:13

1
В смисъл несменените посредници да се сменят с ваши хора

Добави коментар

Водещи новини