Екатерина Захариева, ГЕРБ: Няма сближаване между Радев и Борисов

  • 05 август 2022 17:46

  • 1353
  • 7
Екатерина Захариева, ГЕРБ: Няма сближаване между Радев и Борисов
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Твърдението, че служебният кабинет възстановява модела между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПС е смешно. В този служебен кабинет не виждам нито един човек, свързан с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Вместо това обаче от "Продължаваме промяната" има едно лице, което е министър и което беше председател на комисията по туризъм. Това заяви в интервю за "Лице в лице" по bTV бившият външен министър от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

Тя отхвърли и слуховете, че между президента Радев и Бойко Борисов има сближаване.

Нинова: Служебният кабинет на Радев възстановява модела ГЕРБ-ДПС

И Радев, и Борисов виждат това, което направи предишният кабинет. И аз съчувствам на това служебно правителство, защото кризата и хаоса в енергетиката и бюджетната сфера са наистина огромни. Но не мога да кажа, че има някакво сближаване между Радев и Борисов, коментира Захариева и припомни, че именно държавният глава бе най-яростният критик, когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бе на власт.

На въпрос дали е възможна коалиция между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, "Демократична България" и "Продължаваме промяната", Захариева призова първо да минат изборите, но все пак отбеляза, че са възможни коалиции с партии, които споделят общи приоритети като диверсификацията и Еврозоната.

Относно решението на Русия да експулсира 14 наши дипломати бившият външен министър определи мярката като "очакван ход" на Москва. По думите ѝ обаче страната ни не трябва да връща обратно изгонените от нас 70 души от руското посолство, защото тогава "България ще изглежда още по-зле в очите на света и Русия".

Русия гони 14 наши дипломати

Последвайте канала на

Владимир Василев
1353 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Напротив, Катке, напротив!

2022.08.05 | 18:11

4
Има повече от явно сближаване между твоя сикаджийски "лидер" и пРезидента на Решетников! Че ти връщането във властта на знакови герберастки престъпници, за "вражда" ли го смяташ?! А оглушителното мълчание на фатмака относно грабежа и престъплението на века - "Турски поток", който сикаджийският ти лидер построи за рекордно кратко време, за да угоди на кремълското чудовище за теб не е "сближаване", така ли?! Че нали точно "Турски поток" развързва кървавите ръце на кремълския масов убиец да започне чудовищната си агресия в Украйна?! Че нали точно сикаджийският ти "лидер"му отвори вратата към тази агресия ма, Катке?!
Фатмака

2022.08.05 | 19:50

7
Искам да те онодя като Свиня

2022.08.05 | 19:15

6
Трябва да я чукам веднъж, за да преценя що за жена е.
ГЕРБЕРСКИ-УРОДИ

2022.08.05 | 18:48

5
Ей , Грозницо върни парите

2022.08.05 | 17:55

3
И по- добре, че няма.

2022.08.05 | 17:55

2
ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!

2022.08.05 | 17:51

1
Абе и тая кукумявка какво се обажда?!

Добави коментар

Водещи новини