Калоян Паргов: По-добре БСП да не влиза в конфликт с най-рейтинговия човек в държавата

  • 05 август 2022 15:40

  • 1756
  • 8
Калоян Паргов: По-добре БСП да не влиза в конфликт с най-рейтинговия човек в държавата
© Булфото (архив)

Пришки ми излязоха на езика да повтарям, че с най-рейтинговия човек в държавата не бива да се караш и да влизаш в конфликт, защото той има достатъчно голяма членска маса, която ясно постави разделението между промяна и статукво. Видяхме какво се случи през 2021 г. Нека да не настъпваме мотиката за пореден път, за да си видим резултатите накрая. Това заяви Калоян Паргов пред журналисти пред централата на "Позитано" 20, когото съдът върна като председател на Столичната организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

,,Министрите участват в лично качество, те са поканени като експерти. Всяка партия би се гордяла, ако бъдат избрани нейни представители в едно или друго правителство, което е оценка за техните качества'', допълни Паргов.

Корнелия удари Радев: "Мъжки комплекс към жената, която го направи президент"

Той уточни, че партията не може да се ангажира за техните действия и да носи отговорност.

Дали начело на партията е Корнелия Нинова, Георги Димитров или Димитър Благоев е без никакво значение за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото тя винаги е била партия на народа, припомни социалистът.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1756 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2022.08.06 | 14:38

8
05.08.2022 Илиян Василев: Г-н Радев, призивът служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война” е фарисейщина Илиян Василев Господин Радев, опитите ви да представите като неутрална позиция призива към служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война”, което е равнозначно на отказ да се подкрепи жертвата, и инструкция да се спрат доставките на боеприпаси и оръжия за Украйна, е фарисейщина. Вие много добре знаете, че липсата на боеприпаси е главен ограничител на отбранителната способности на украинската армия, и тези доставки играят ключова роля. Вие играете в полза на Русия и желаете нейния успех и окупация на Украйна. Дори не го криете. Нито сме били неутрални, нито сме. Вие и Борисов ангажирахте България на страната на Русия, точно както Богдан Филов и цар Борис III ангажираха България във Втората световна война на страната на Хитлер. България ВЗЕ страна и подпомогна пряко и този път агресора - Русия в подготовката на тази война. Филов и царя, поне се въздържаха до последно и само пряката заплаха от нахлуване в България на хитлеристката армия, ни принуди да се присъединим към хитлериската коалиция. Вашите действия нямат принудителен характер, те са по убеждение. Вие и Борисов сте съоттговорни за избухването на войната, защото при вашето президенство и правителството на Борисов България САМА ФИНАНСИРА Турски поток, който ликвидира украинския транзит като ключов сдържаш фактор за тази война. Именно зависимостта на Русия от транзита през Украйна работеше безотказно в продължение на години и Путин не смееше да я нападне. Като президент на тази страна, вие сте съотговорен за тези 3 милиарда лева, с които улеснихте сегашните военни престъпления, факт, който рано или късно ще се разследва. Най-малкото, което България днес може да направи е да компенсира тази престъпна политика, да измие срама и помогне на жертвата да устои на агресията, за която сами сме помогнали с инвестицията в Турски поток. Да, с наши пари, при вашето президенство. Всяка политика и политик трябва да се имат стабилна морална основа. Вашата е пробита от компромиси, угодничество на руски интереси и откровен страх, които би трябвало да са унизителни за честта на всеки български офицер, камо ли генерал. Вашите действия и тези на назначеното от вас служебно правителство са пряка заплаха за националната сигурност и членството ни в ЕС и НАТО. Илиян Василев
123

2022.08.05 | 17:01

7
И какво излиза, че Нинова е БСП. Само нея гледам по цял ден по телевизийте.

2022.08.05 | 16:43

6
обичам рев на бсп
.

2022.08.05 | 16:19

5
Озаптете Нинова! Тя е вашият проблем!

2022.08.05 | 15:59

4
ПАРГОВ ПЪРВО ДА СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕ И ТОГАВА ДА ГОВОРИ ГОЛЕМИ ПРИКАЗКИ

2022.08.05 | 15:58

3
Да отиват на фронта.

2022.08.05 | 15:57

2
Беше най-рейтинговия човек в държавата

2022.08.05 | 15:45

1
КОЙТО ВЛЕЗЕ В КОНФЛИКТ С РАДЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ

Добави коментар

Водещи новини