Националният съвет на БСП се събира утре

  • 04 август 2022 15:30

  • 611
  • 1
Националният съвет на БСП се събира утре
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

На 5 август (петък) от 14:00 ч. в централата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на ул. „Позитано” 20 ще се проведе заседание на Националния съвет, което ще постави началото на подготовката на партията за изборите, съобщават от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

На заседанието се очаква да бъдат утвърдени структурата и състава на Националния предизборен щаб на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Предвижда се Националният съвет да  приеме редица решения във връзка с предсрочния вот на 2 октомври - по отношение на формулата и начина на участие на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в изборите за народни представители в 48-ия парламент, определяне на критериите и процедурите за издигане на кандидати на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, свикване на общинските и районните конференции на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за издигане и предлагане на кандидати, както и даване на мандат на председателя да подписва коалиционни споразумения.

БСП откри предизборната си кампания на Бузлуджа

Последвайте канала на

Константин Тодоров
611 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Данчо

2022.08.04 | 16:24

1
айде набийте го най- сетне на к.урнела барабар с мъдята, та да миряса тая незадоволена селска крава!

Добави коментар

Водещи новини