Янев с отворено писмо - измамници завличат мераклии за депутати с името на "Български възход"

  • 04 август 2022 11:29

  • 10954
  • 10
Янев с отворено писмо - измамници завличат мераклии за депутати с името на "Български възход"
© Булфото (архив)

Лидерът на ПП „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен с отворено писмо заради зачестили измами с името му. 

Уважаеми членове, симпатизанти и приятели, 

обръщам се към Вас, в качеството си на  председател на ПП „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“, избран от проведеното на 19.06.2022 г. учредително събрание на партията.

Пловдивският измамник, представял се за депутат, носил у себе си снимки с Борисов и Зико

В последните седмици до мен достигна информация от различни части на страната за определени лица, които се представят за свързани с ПП „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“  и твърдят, че  са упълномощени, персонално от мен, да водят разговори и привличат хора, които да участват във формирането на партийните листи с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни избори. Обезпокояващо е, че в някои от случаите са поставяни определени условия, в това число и финансови.

Категорично смятам, че това са абсолютно недостойни, нечисти и провокативни деяния, целящи да дискредитират и омърсят нашите стремежи да имаме България такава, за каквато всички мечтаем. Небезизвестна е максимата, че „политиката е мръсна работа“, но тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „мръсни“ хора. Като български гражданин и български офицер, аз и ръководството на ПП „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ няма да допуснем подобно нещо. У нас има достатъчно партии, които “търгуват” и удовлетворяват всякакви вътрешни и външни интереси. Ние няма да бъдем такава партия.

Поради тази причина, с вътрешна заповед, 8 души ще бъдат оторизирани да изграждат партийните структури в страната.

Мним пловдивски депутат измами десетки с лъжа за Кирил Петков

Когато взехме решението да започнем да създадваме този политически проект, водещото бе да бъдат привлечени хора, които искат да работят за България – без лични амбиции, без условия за постове и без скрити цели. Всички, които се припознават в нашите идеи и споделят целите ни, могат да се свържат със законно избраните представители на партията. Никога и по никакъв повод не съм упълномощавал никого да поставя финансови условия за участие в партията. Както знаете, предстои регистрацията на ПП „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ и ако това се случи, начинът за финансиране ще бъде само един - по начините, посочени в устава. 

Ще завърша с едни думи от великия български офицер Борис Дрангов: „За да живее България, има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати... Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно и чисто метете стълбата само отгоре надолу!”

Последвайте канала на

Радина Лазарова
10954 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Анонимен Т Анонимен

2022.08.04 | 19:45

10
Те са си измамници.
Умник Гюро

2022.08.04 | 13:38

4
Питайте Джо Байдън защо след 2 ваксини и 2 бустъра е болен от Ковид-19 за 4-ти път!!! Всички ваксинирани ги чака сигурна смърт.
Сандокан

2022.08.04 | 14:42

9
Затова не е умрял и имаме възможност ост да го попитаме заразен сънароднико глупав.
Дясен Демократ

2022.08.04 | 14:40

8
Да чудесно вкарайте и тази комунистическа секта-патерица във НС. Този още не е влязъл но готви манджите, шумкарските чадо.
ау-у-у,

2022.08.04 | 14:25

7
каква скрита реклама - най-търсената партия...
За криминал най-важен имунитет

2022.08.04 | 14:18

6
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами и изнудване.

2022.08.04 | 13:49

5
Поредната руска пионка

2022.08.04 | 12:51

3
Вече няма бг партия
от електората

2022.08.04 | 12:14

2
Борис Дрангов е истински офицер и българин , а има ли такъв сега?

2022.08.04 | 12:01

1
Ами обединете се с волен за да е доволен възраждане бсп или върви при бай Дън на среща да ти казва какво да правиш

Добави коментар

Водещи новини