Свиленски за служебния кабинет: Тези хора започват с чистки и реваншизъм - показно срещу БСП

  • 03 август 2022 14:34

  • 8038
  • 20
©
Слушай новината Слушай новината

На брифинг на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е стана ясно, че от Министерството на транспорта е била уволнена зам.-генералната директорка на Националната компания за железопътна инфраструктура - Гергана Алексова. Тя е член на Столетницата.

По думите на Георги Свиленски „държавата не е в нестабилност, каквато се опитват да внушат от президентската институция”.

„Тези хора започват с чистки и реваншизъм - показно, срещу членове на БСП”, каза още Свиленски.

Политолози: Служебният кабинет показа сблъсъка между Румен Радев и Корнелия Нинова

"Служебният кабинет има ангажимент да върне стабилността в държавата, да върне енергиийните доставки и да закрепи ковид кризата, а не го прави, какво показват с това уволнение", пита Свиленски.

"Вчера стана ясно какво е направило редовното правителство. Служебният кабинет няма какво да възстановява. С уволнението си на зам.-директорът на Национална компания "Български държавни железници" точно  ли ще проведат честни избори и ще възстановят реда в държавата", сподели още той.

"Няма да позволим да неглежират успехите ни в управлението. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да допуснат да отидат на изборите опетнени", категоричен е той.

"Ние ще проведем изборите, ще отидем при хората, но най-важно е да работим, за да спчелим изборите", смята още Свиленски.

Георги Свилелнски отрече да има напрежение между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и президента. "Просто не очаквахме най-големите удари да ги получим точно от държавния глава. Другото интересно е, че такива удари нямаше по кабинета на "Борисов", допълни той.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
8038 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2022.08.06 | 14:37

20
05.08.2022 Илиян Василев: Г-н Радев, призивът служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война” е фарисейщина Илиян Василев Господин Радев, опитите ви да представите като неутрална позиция призива към служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война”, което е равнозначно на отказ да се подкрепи жертвата, и инструкция да се спрат доставките на боеприпаси и оръжия за Украйна, е фарисейщина. Вие много добре знаете, че липсата на боеприпаси е главен ограничител на отбранителната способности на украинската армия, и тези доставки играят ключова роля. Вие играете в полза на Русия и желаете нейния успех и окупация на Украйна. Дори не го криете. Нито сме били неутрални, нито сме. Вие и Борисов ангажирахте България на страната на Русия, точно както Богдан Филов и цар Борис III ангажираха България във Втората световна война на страната на Хитлер. България ВЗЕ страна и подпомогна пряко и този път агресора - Русия в подготовката на тази война. Филов и царя, поне се въздържаха до последно и само пряката заплаха от нахлуване в България на хитлеристката армия, ни принуди да се присъединим към хитлериската коалиция. Вашите действия нямат принудителен характер, те са по убеждение. Вие и Борисов сте съоттговорни за избухването на войната, защото при вашето президенство и правителството на Борисов България САМА ФИНАНСИРА Турски поток, който ликвидира украинския транзит като ключов сдържаш фактор за тази война. Именно зависимостта на Русия от транзита през Украйна работеше безотказно в продължение на години и Путин не смееше да я нападне. Като президент на тази страна, вие сте съотговорен за тези 3 милиарда лева, с които улеснихте сегашните военни престъпления, факт, който рано или късно ще се разследва. Най-малкото, което България днес може да направи е да компенсира тази престъпна политика, да измие срама и помогне на жертвата да устои на агресията, за която сами сме помогнали с инвестицията в Турски поток. Да, с наши пари, при вашето президенство. Всяка политика и политик трябва да се имат стабилна морална основа. Вашата е пробита от компромиси, угодничество на руски интереси и откровен страх, които би трябвало да са унизителни за честта на всеки български офицер, камо ли генерал. Вашите действия и тези на назначеното от вас служебно правителство са пряка заплаха за националната сигурност и членството ни в ЕС и НАТО. Илиян Василев
Ели

2022.08.04 | 12:15

19
Ами вие правехте същото бе Корнелче. Уволни 500 човека
TECHNOIMPEX

2022.08.04 | 01:37

18
Zвински, болшевишки изроде, а биволицата К.урнелия като чегърташе немаше проблем нали. Вие направихте прецедент и сега всяко ново правителство първо ще чегърта назначените л.айняри на предното и така РБ пак ще се върне там от където тръгна преди 30 години. изродите сте вие от БZП мамка ти долна и на де.белата свиня!
софия

2022.08.03 | 19:19

17
тиквата баджанаците радев и този противен се изпокараха
боко

2022.08.03 | 17:02

16
заслужавате разстрел копе лдаци,но народа щом ви търпи да ви души пръднята.

2022.08.03 | 16:49

15
ОКАЗА СЕ ДРУГАРИ , ЧЕ В НАШТА ПАРТИЯ СМЕ ВСЕ Г ОВНАРИ.
Ленчето

2022.08.03 | 16:48

14
Боли ли ,боли?
лина

2022.08.03 | 16:41

13
а вие 7 месеца провеждахте чистки и вечно герб ви беше в устата. нека сега го усетите и вие. а това че държавата затъва и тинейджерите го знаят. бсп говори както им е изгодно, сега президента им е виновен.
потрес!

2022.08.03 | 16:37

12
Селянинът от Славяново, фатмакът, който и две думи на кръст не може да свърже, използва Нинова, за да го направи президент! Нещо страхливо споменаваше за мафия и мутри, но никога определено и категорично и никога нито дума срещу Пеевски и милиардера от сараите! Правеше се на "умряла лисица" в първия си мандат, дори се изкара "борец срещу мутрите" и вдигна юмрук, ама много скоро се оказа, че това е долен и мръсен театър! Защото точно с "вдигнатия юмрук" излъга и измами наивници, които гласуваха и втория му мандат! И веднага след това показа истинската си мутра на лицемер, на селски хитрец, на коварен и двуличен мерзавец, на пазител на сикаджийския престъпник, на сарайския милиардер - чудовището Аамед Доган, и особено - на Пеевски и Каскета! Не, пРезидентът на Решетников се оказа уникален случай в родната политика! По коварство, двуличие, наглост, лъжи, измами и подмолни мръсни номера той надмина и мадридския комарджия, и агент Сава, и сикаджийския престъпник взети заедно! И като всички тях подмолно обслужваше Кремъл ! Някой да е чул селяндурина от Славяново да каже и дума за "Турски поток" - чудовищния грабеж и чудовищното престъпление на 21 век! Няма и да чуе, сикаджийската мутра обслужи кремълския масов убиец и злодей, не България! Че какво му пука на "натовския генерал" за България?! За него "Крим е руски", точка! Не, Фуше се е обърнал в гроба, че някакъв селяндурин в България, добрал се до президентския пост с измами, го е надминал!
зепи

2022.08.03 | 16:18

11
време е да ви изчегъртък завинаги

Добави коментар

Водещи новини