Иван Шишков (служебен регионален министър): МРРБ ще търси решение на проблема с пътните фирми

  • 02 август 2022 15:11

  • 1096
  • 1
Иван Шишков (служебен регионален министър): МРРБ ще търси решение на проблема с пътните фирми
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Новият служебен министър на регионалното развитие и благоустройството Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по пое поста на церемония в МРРБ от досегашния вицепремиер и регионален министър Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова, предаде БТА.

"За мен е изключителна чест и удоволствие да предам символично ключа на МРРБ точно на Вас, защото имате оставена дълбока следа в него – познавате проблемите и задачите, и съм сигурен, че ще поемете още веднага най-сериозните от тях", обърна се Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова към Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по.

Новият служебен министър сподели, че когато преди 7 месеца е предавал поста на Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова, не е вярвал, че ще се стигне до днешната церемония, но се надява с екипа му да намерят в напреднала процедура всички неща, за които вече е говорено, и да продължат в конструктивна посока в бъдеще. "Мога да Ви уверя, че всички добри практики от последните 6-7 месеца ще продължат. Убеден съм, че има надграждане и ние ще се възползваме от него", добави министър Шишков.

На въпрос относно първия приоритет след встъпването му в длъжност, той отговори, че още е рано за такива изявления, тъй като иска първо да се запознае със ситуацията. "Според това, което се говори в публичното пространство, очевидно има проблем с пътните фирми, за който със сигурност ще намерим решение. Трябва обаче да се запознаем в дълбочина, за да може то да е правилно и законосъобразно. Има и много други текущи задачи. Очаква ни изключително много работа и ще продължим да информираме навременно за всичко свършено", заключи министърът.

Кой е служебният регионален министър?

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1096 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.08.02 | 15:45

1
шишков като рашков!

Добави коментар

Водещи новини