Калфин: Сигурен съм, че служебното правителство ще направи максималното

  • 02 август 2022 12:15

  • 644
  • 2
Калфин: Сигурен съм, че служебното правителство ще направи максималното
© Булфото (архив)

Сигурен съм, че като министър-председател Гълъб Донев ще е човек, който внимава в детайлите, премерва действията и приказките си и знае как да постига резултати. Това каза пред НОВА Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, директор на Европейската агенция за подобряване на живот и труд, бивш вицепремиер, бивш външен и социален министър и бивш евродепутат.

За Донев и Лазар Лазаров, които са били част от неговия екип, добави: „Моят опит с тях е че те са екипни играчи. Не бягат от риска. Нямам представа с какъв мандат ги изпраща президентът. Според мен от служебното правителство не трябва да се очакват някакви чудеса. Най-малкото, защото няма Народно събрание”, уточни още той.

Калфин подчерта, че не трябва да очакваме от служебното правителство, с кратък мандат и без парламент, да реши всички проблеми.

„То би трябвало да задържи нещата, без да изпадаме в по-дълбоки кризи, докато се появи друго правителство”, е неговото мнение. И добави: „Сигурен съм, че това правителство ще направи максималното”.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
644 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хах

2022.08.02 | 13:24

2
Максималното в смосъл като предишните да смениме ваще фирми с наще а ония вместо да се занимава с всекидневните убийства по селата се занимава с ГЕРБ ДПС и изборите как протичат и как се събират гласове това ли
Умник Гюро

2022.08.02 | 13:22

1
Братя българи, получихме си поредното комунистическо, про-руско, кагебистко правителство. Ай, честито!

Добави коментар

Водещи новини