Тома Биков (ГЕРБ): Договорът с "Газпром" трябва да се изпълни

  • 02 август 2022 08:37

  • 1200
  • 3
Тома Биков (ГЕРБ): Договорът с "Газпром" трябва да се изпълни
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Договорът с "Газпром" трябва да се изпълни, а след изтичането му в края на годината - да се потърсят нови източници на газ. Това в ефира на Нова телевизия Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Служебното правителство трябва да провери всичко, което се случва в тази газова сфера. Това спиране на газа не беше само политически акт – там има сериозни съмнения за корупционни схеми. Важно е България да има газ. Имаме договор с „Газпром”, който изтича в края на годината. Според мен договорът, който сме подписали и който продължаваме да плащаме, без да получаваме газ – трябва да се изпълни по един или друг начин. След това ние трябва да намерим някакви други източници за доставки".

Румен Радев представя приоритетите на служебното правителство

На въпрос дали се е сменило отношението на държавния глава към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото в последно време е спрял атаките срещу политическата партия, той отговори: „Ситуацията се променя. Ние, през последните година и 2-3 месеца сме атакувани от най-различни страни. Тези, които най-яростно ни атакуваха – се счупиха в нас. Така че – предполагам и това може да е някаква причина”.

Той коментира и избора на президента Румен Радев за служебен министър-председател. "Тепърва предстои да видим поведението на служебното правителство. И преди сме казвали, че в българското общество има нужда от успокояване на страстите, отколкото от нагнетяване на страстите. Фигурата на служебния премиер Гълъб Донев е такава, която ни дава надежда, че един подобен подход за успокояване на обществото – е възможен". посочи той. 

Последвайте канала на

Калина Христова
1200 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.08.02 | 16:10

3
БОКО ЛИЖЕ ЗАДНИЦИ ОТ ГАЗПРОМ!

2022.08.02 | 10:49

2
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУУРВИИИИИ
Просто човек

2022.08.02 | 09:54

1
България да съди ГъзПром!!!

Добави коментар

Водещи новини