Гроздан Караджов (ИТН): В моя ресор имаше много тежки проблеми още от първия ден

  • 31 юли 2022 18:19

  • 1235
  • 7
Гроздан Караджов (ИТН): В моя ресор имаше много тежки проблеми още от първия ден
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Регионалният министър в оставка Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова обяви, че вината за вкарването на държавата в безпътица е на „Продължаваме Промяната”. ТОй бе гост в предаването „На фокус” по Нова телевизия.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

„Вината за това я носят централната организация в тази коалиция - ПП. Ако си спомняте, договорите за коалиционното споразумение са три като всяка една от трите по-малки партии има договор с ПП. Те отговаряха за коалиционните отношения, сговора и за това как се реализират политиките, които на коалиционно ниво бяха написани на т.нар „преговори в мола”, коментира той.  

Кирил Петков: Гроздан Караджов незабавно да освободи председателя на АПИ

„Колата се счупи, в момента, в който ПП започна да се налага за почти всяко решение, което искаше да се вземе без да подхожда коалиционно и без да цени мнението на по-малкия партньор”, добави той.

„За някои решения разбирахме от медиите. Вие научавахте преди нас какво се е случило, без това да е обсъдено на Коалиционен съвет”, посочи Караджов.

На въпрос дали намира някаква вина в „Има такъв народ”, той отговори: „Не, през цялото време се търсеше споразумение по всеки един от въпросите”.

Караджов беше категоричен, че в неговия ресор е имало „много тежки проблеми още от първия ден”. „Шоуто трябва да продължи, защото политиката трябва да продължи. Тя е това, което решава сериозните проблеми на хората”, каза той.

„Почти всяко решение и всяко плащане в моето министерство ставаше след като го съгласувам с Кирил Петков и Асен Василев. Това е факт. Има много свидетели как сме ходили с готовата документация да търсим съвместно решение. След това обаче те някак не искат да носят отговорност за тези общи решения. Излизат пред медиите и изсипват обвинения”, заяви още регионалният министър в оставка.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1235 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Анонимен

2022.07.31 | 22:14

7
За малко повече от година българската политика се напълни с глупави помияри.
Тоя е наглец!

2022.07.31 | 22:10

6
Гроздю е наглец, наглец от класа! И долно нищожество, приело да е лакей на сарайско-банкянската престъпна сган! Чалгарско нищожество, Гроздю, колкото и да лъжеш като дърт циганин по телевизиите, за да оправдаваш предателството на Хаджията, Джебчията и гърмящата змия - Рупчевата учиндолска слугиня! Само че, трудно ще оправдаеш позорната роля на палачи, които перфектно изиграха тези "преклонени галвици" на сарайския ви султан! Ти си позор бе, Троздю!
mimi

2022.07.31 | 21:04

5
къде го намерихте този аматьор няма представа от това за което са го цанили

2022.07.31 | 20:05

4
Миличкия ти.... Като е толкова трудно защо се захващаш бе сладур? Може би да свършиш на някой твой господар заповедите?????
Отрепка си ти,

2022.07.31 | 19:57

3
банкянски чалгарино! А нищожеството на снимката, онзи "брокер" на сакатото учиндолско чудовище на дивана ,както сам го нарече пред цяла България, ама Гроздю, завалията, прие това унижение като "комплимент" и продължи да служи на чалгарската сбирщина в парламента, на Тошко Хаджията, Балабана Джебчията и на гърмящата им змия - дългоносата Рупчева "юристка"! т Нищожеството Гроздю свали Кирил Петков, той и сарайските слуги в чалгарската сбирщина изпълниха блестящо мократа поръчка ,възложена им от мафията и мутрите, от които сакатият винаги е бил неразделна част! А днес Гроздю стигна дъното, че и още по-надълбоко, защото лъжеше като дърт циганин!

2022.07.31 | 18:37

1
Боклук!
отчете ли се

2022.07.31 | 19:40

2
прокопиева платена грантаджииска отрепко

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини