Нинова към Радев: Никой няма да скача на гърба на БСП

  • 29 юли 2022 21:05

  • 74851
  • 36
Нинова към Радев: Никой няма да скача на гърба на БСП
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа. Подходихме държавнически, бяхме диалогични, разумно и мъдро. Последната една година БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се промени, от партия, с която никой не искаше да разговаря, се превърнахме в партия, която говореше с всички. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в предаването "Панорама" по БНТ. Истерията в последните дни за връщането на мандата беше абсолютно изкуствено създадена.

БСП не е нарушила Конституцията и на милиметър. Миналия петък, разбирайки какво се задава с отмяната на решението за избор на шеф на КЕВР, събрахме парламентарните групи, последва вълна от обиди и призиви да върнем мандата. След като преспаха и премислиха предложението – го приеха. Днес депутатите заслужават поздравления за приемането на решението за райския газ. Това е най-бързо приетият закон в българската история. Спасяването на нашите деца и гарантирането на стабилност с избор на шеф на КЕВР си заслужаваше да изтърпим всички обиди и нападки от последните два дни. Имаше шанс за трети кабинет. Затова ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" дръпнаха ИТН. Нашата цел беше да преведем България през тежките месеци, които предстояха. Имахме и слабости – комуникацията помежду ни не беше добра. Взимаха се решения, които научавахме от медиите. Налагаше се да се коригират и обясняват - това беше грешка. Имахме желание да поправим грешките на коалицията но статуквото и старото ни попречиха.

По думите ѝ българският национален интерес е да се подноят преговорите с "Газпром" за доставки на природен газ.

БСП дава начало на предизборната си кампания на Бузлуджа

Тя коментира и отноенията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Никога не сме нападали първи президента, но сме изненадани от това, което прави преидентската институция институция. Президентът поведе протеста срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, той създаде "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", негови са думите "Ако имаше повече хора като Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, България щеше да е друга, и още на първия ден започна канонада от критики, нито за ден спокойствие не дадоха спокойствие на правителството в изключителното тежките месеци, когато работехме да преведем хората през зимата. Каза "Оставяте България в хаос" и нито една за тези, които свалиха правителството и създадоха хаоса, за този модел, срещу който вдигна юмрука си преди една година. Никой няма да скача върху гърба на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Няма да позволим никой да обвинява незаслужено БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, да ѝ хвърля вини, които не носи. Да преведем България през кризите и да осигурим спокойствие на хората. Направихме всичко възможно да променим модела, срещу който застана и президентът, а в последните месеци звучи в унисон с тях, каза още лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
74851 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2022.07.30 | 22:16

35
от наштие инностранни гласоподаватели възможно американците с двойното , докато западноевропейското по болшинство социално , тоест с постоянно пребиваване , вместо гражданство : добри дошли в РБ
Нямат право за гласове

2022.07.31 | 08:42

36
хора със ПМЖ и ДВЖ

2022.07.30 | 21:55

34
само кОрнела може да скача по гърба на партията!

2022.07.30 | 08:06

27
ТАЗИ ЖЕНА ЗАСЛУЖАВА ДА Е МИНИСТЪР И ДА УПРАВЛЯВА,НЯМА ПО ДОБРИ .

2022.07.30 | 10:26

33
Да ти серa в устата.

2022.07.30 | 09:29

31
Корнела е и съучастник и помагач на престъпниците от ПП!
Я у лево

2022.07.30 | 09:47

32
Свърши се с БСПту :)

2022.07.30 | 09:03

30
Марш кенеф си ти Корнелия Нинова
Нинова

2022.07.30 | 08:30

29
На оръжие братя. На борба с класовия враг до пълната победа на БСП. Искам обаче да ми подскажете, в коя посока да тръгнем.
За криминал най-важен имунитет

2022.07.30 | 08:13

28
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами.
Ivan

2022.07.30 | 02:17

26
Naistina ostavihte stranata v haos !!!

2022.07.29 | 23:54

25
Кучка еблоша проститутката карти,

2022.07.29 | 23:53

24
Кучка еблоша проститутката горни,

Добави коментар

Водещи новини