Пламен Николов (ИТН): Никога не бихме се примирили с ролята на безгласна патерица на властта

  • 29 юли 2022 14:36

  • 1009
  • 2
© Булфото (архив)

От политическа партия „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) никога не бихме се примирили с ролята на безгласна патерица на властта и в никакъв случай не бихме могли да пожертваме националния интерес на Република България, каквито и регламентирани обещания или нерегламентирани изкушения да ни бяха предлагали. Това каза от парламентарната трибуна народният представител от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенПламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее в декларация от името на парламентарната група, посветена на края на 47-ото Народно събрание.

Николов посочи, че макар и с неизпълнен докрай мандат, парламентът е оставил ярки впечатления за своите действия в цялото общество. 

Българските граждани станаха свидетели на подли политически игри, неспазени коалиционни обещания и нелицеприятни отношения, както между бившите коалиционни партньори, така и между управляващи и опозиция. Ако на последната работата ѝ е да посочва кривиците на властта и да предлага алтернативи, то управляващото мнозинство трябваше да демонстрира единство и експертиза. По една или друга причина, първоначално сформираното управленско мнозинство не успя да обърне поглед в една посока и започна да фаворизира едни участници в коалицията, за сметка на други, посочи Николов. 

ГЕРБ: Преживяхме всичко достойно - и арестите, и обидите, и изчегъртването

Той отправи пожелание в следващия състав на парламента, който ще се сформира след предсрочните избори, да влязат повече експерти, с чийто потенциал България да успее да се справи с всички предизвикателства. 

С призив да дадем всичко от себе си, за да не се окаже, че след края на това горещо политическо лято ни очаква най-студената икономическа зима, ние днес се разделяме, за да дадем възможност на българските граждани да изберат най-подходящите управници, които имат способностите и не се боят да поемат отговорността да преведат страната през нелеките времена, които ни предстоят, каза още Николов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1009 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Слава на РУСИЯ!!!

2022.07.29 | 17:24

2
Вие бехте безгласна патерица на властта, дето уж лъгахте, че ще чегъртате, жалки чалгари.
Stamatis

2022.07.29 | 14:47

1
Шнорхелиньо и той да се покаже за последно! Този беше голяма смешка!

Добави коментар

Водещи новини