Станислав Балабанов (ИТН): Как да си мълчиш, когато работиш с лицемери?

  • 29 юли 2022 11:07

  • 2412
  • 11
Станислав Балабанов (ИТН): Как да си мълчиш, когато работиш с лицемери?
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Останахме истински докрай, за нас беше най-важна истината. Другите се опитваха да ни учат на лицемерие и лъжи. Бяхме неудобни, защото бяхме прозрачни. Как да си мълчиш, когато работиш с лицемери? Това каза в „Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

По думите му в първите месеци се е разбрало, че коалицията не е това, което ИТН са очаквали. "Василев и Петков се опитваха да превръщат парламента в гумен печат. Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и посрами българския парламент с решенията, които предлагаше. Влязохме в нови преговори заради кризите в страната ни. ПП убиха възможността да се реализира първия мандат, като искаха да наложат Асен Василев", смята той.

Балабанов (ИТН): Нинова да върне мандата в понеделник, ако има достойнство

Според него всъщност от ДБ са мислели за министерски постове, а заедно с БСП са планирали къде да сложат Петков за министър. Безпочвени са опорките за коалиция с ГЕРБ. Заради нас се закри спецправосъдието. Винаги сме били сами, с лицата си, ще се явим самостоятелно на изборите. Ще обясняваме на гражданите коя е истината. Нямаме съмнение дали ще прескочим 4-процентната бариера", подчерта Балабанов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2412 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Митьо

2022.07.29 | 13:44

11
Вън от съмнение е,че ще сте вън от следващия парламент
7 - чалгар!

2022.07.29 | 13:05

10
Някакво чалгарско нищожество дрънка за "адмирации" на най - противната, най- коварна, най-продажна, най- двулична и цинична чалгарска сбирщина на Сакатото Чудовище от Учиндол! Да сме "адмирирали" долните лакеи на сараите, на Банкя, на мутрите и мафията! Да сме "адмирирали" изпълнителите на мръсни и мокри поръчки на мафията, която им нареди да провалят три парламента и три правителства, като третото поведе война на жив и смърт точно срещу тази мафия! Че твоят мозък е по-болен и по-увреден от този на Сакатия на дивана бе, N 7! Че ти си по-голямо нищожество от Простак Тошко Хаджията, Балабана Джебчията и черната мамба - Рупчевата им слугиня и "Вечна Амбър" на политическата проституция, взети заедно! Какви адмирации, какви пет лева бе, чалгарино N 7?! Не виждаш ли, че целият български народ ги мрази, презира ги, проклина ги и се гаври с тях, както и те правеха с този нещастен народ, паднал толкова ниско, че съдбините ум да решава едно Сакато Чудовище с доказано увреден мозък, което Чудовище дори не може са стои на краката си?! Що ли не се гръмнеш бе, чалгарино N 7?!
до 2

2022.07.29 | 12:49

9
Ти потъваш бе, глупако! Всички места на спасителните лодки на учиндолския "Титаник" вече са заети! Няма нито едно свободно! Ами, поемай към дъното, ама знаеш ли какво добро ще направиш на българския народ, ако хванеш за ръчичка Простак Тошко Хаджията, Балабана Джебчията и дългоносата Рупчева черна мамба, така да се каже - "юристката" им, че да потънат и те с теб! Колкото до Сакатия на дивана, той вече е потънал, барабар с инвалидната му количка!
Не ви ли стигнаха.....?

2022.07.29 | 12:42

8
Не ви ли стигнаха днес налудничавите слвоблудства на Простак Тошко Хаджията със селяндурския и каруцарски език, че сте дали трибуна и на това чалгарско нищожество, дето му викат Балабана Джебчията?! Този мазен сарайско-банкянски лакей, разбирай - лакей на мутрите и мафиотите, нещо дрънка за "лицемерие", което те, чалгарската сбирщина на Сакатото Учиндолско чудовище, не можели да понасят! Бре да му се не види и чалгарската "принципност"!, А как останалите три партии в коалицията търпяха вашето двуличие, коварството и цинизъм?! Как търпяха да налагате със сила ефенди Каримански, кандидата на агент Сава за шеф на БНБ, след като се знае, че е причина да фалират две банки, след като има данни за негов "принос" във фалита и ограбването на КТБ, след като стана ясно, че като член на УС на банката на келнерката е препирал милиони на търсената в цял свят престъпница Ружа?! Как останалите ви "коалиционни партньори" търпяха перманентните ви провали на всички опити за борба с корупцията и истинска реформа на съдебната система?! Че ти преливаш от наглост и цинизъм бе, Джебчия Балабане! Че поен накрая се опомнете бе, сарайско-банкянски долни лакеи, лакеи на мафията и изпълнители на мръсните й и мокри поръчки! Че скрий я най- после тази отвратителна твоя мутра с грозната брадавица бе, Джебчията!

2022.07.29 | 12:29

7
Не! Моралната деградация на Българския политик ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАНА. Тези хора от ИТН ни го показаха, независимо, че това може да е самоубийствено за тях. Адмирации.
neto

2022.07.29 | 12:19

6
ama nikoi ne vi e karal da rabotite sas amerikanskite mastii kirco i asenco vash e bil izborat za tazi glupost.
Еми...

2022.07.29 | 11:45

5
Взеха да се повтарят малко тия продажни мангали.

2022.07.29 | 11:41

4
Много е хубаво това момче. Най ми харесва че гледа като бик у пичка
те са

2022.07.29 | 11:39

3
итн геройте на нашето време
иии

2022.07.29 | 11:25

1
Няма такъв ДЕБИЛ!
отговор

2022.07.29 | 11:37

2
като теб

Добави коментар

Водещи новини