Корнелия Нинова: Очакваме служебният кабинет да продължи борбата срещу употребата на райски газ

  • 28 юли 2022 15:58

  • 536
  • 5
Корнелия Нинова: Очакваме служебният кабинет да продължи борбата срещу употребата на райски газ
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Министърът на икономиката и индустрията Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и днес продължи да следи работата на Комисията за защита на потребителите (КЗП) във връзка с наредените от нея масирани проверки за продажба на райски газ.

Акцията продължава втори ден, като вчера основно се извършваха проверки в черноморските ни курорти. На територията на цялата страна са проверени над 110 магазина и заведения.

Инспекторите масово наблюдават укриване на стоката. Въпреки това, в над 10 обекта е установено предлагане, иззети са проби и са издадени заповеди за спиране на продажбата. Паралелно продължават и проверките в онлайн сайтовете.

КЗП спря продажбата на райски газ на места

Направени са контролни покупки от лица, които предлагат стоки, съдържащи райски газ. Изпратени са запитвания до хостинг компаниите за установяване на лицата, управляващи съответните сайтове. Министър Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за коментира, че уплашени от проверките и високите глоби от 25 000 лв., търговците масово укриват райския газ.

„Вероятно изчакват смяната на екипа в министерството. До последния ден в Министерството на икономиката и индустрията ще правим ежедневни проверки. Очакваме служебния министър да продължи. Здравето и животът на децата са най-важни“, подчерта Нинова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
536 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БРАВО НА НИНОВА

2022.07.28 | 18:28

5
"Нинова добави, че народът ни се нуждае от тези пари, за да оцелее през зимата и най-малко в този момент е необходимо страната ни да прави инвестиционен разход за оръжие, допълва тя." Иронията на живота... А как само подскачах навремето и крещях - "Кой не скача е червен" - е сега ще гласувам за тях... Най-добрите реформи ги предложиха и направиха те... Дали вълчицата (Нинова...) си е сменила козината, но нрава не - не знам, но фактите са си факти... До момента най-рационално, най-конструктивно и последователно работят именно БСП... А еманципацията и относно Райския газ е просто за - шапки долу... Браво на тая жена и пак казвам - Иронията на Живота... :)
Умник Гюро

2022.07.28 | 17:22

4
Ето я мафията: комунисти, сатанисти, глобалисти, масони-илюминати, хазари от култа на Новия Световен Ред. БКП/БСП-терористи, Демократическата партия на македониста-кагебист Христо Иванов, Продължаваме Промяната на Киро Дрогата и Кокорчо (слуги на Бил Гейтс) и още няколко други партии... Тук е и мястото на националния предател-президент, Румен Радев. Хубаво ги вижте тези мафиоти-масони... Те са тези, които искат унищожението на независима България.
bobi

2022.07.28 | 16:47

3
И срещу свинките(кООООрнелъ,жената на ленчетУ,т.н.мироУ-ямболският педерЪст,кироУ-безмозъчното,изцъкленият лемур,пинокиоУ,,зализаният джендро-хлорерчоУ,пияната мотика рашкоуФФФ и цялата останала банда пИдали!!!
Хм...

2022.07.28 | 16:24

2
Ама разбира се , с райския газ а не с корупцията,инфлацията и простотията харвардска....
Хм...

2022.07.28 | 16:24

1
Ама разбира се , с райския газ а не с корупцията,инфлацията и простотията харвардска....

Добави коментар

Водещи новини