БСП: "Възраждане" подкрепиха промените в договора за F-16

  • 28 юли 2022 11:32

  • 2400
  • 4
© Novini.bg

Понеже виждам, че шестват хора, които говорят за евроатлантическа коалиция в бъдеще, искам да ви информирам, че от вчера евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири. Тя се състои от ГЕРБ-СДС, ДПС, "Има такъв народ" и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" вчера подкрепиха ратификацията на изменението и допълнението на договора за самолетите F-16. Това обяви в кулоарите на парламента депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Александър Симов, предаде репортер на Novini.bg.

Тези, които направиха политическа кариера, говорейки че са партия срещу НАТО, че мислят за интересите на народа, станаха част от евроатлантическата коалиция. Те показаха, че са партия на интереса, на личното его на един лидер и на нищо повече. Всичките приказки, всичките клетви, че те защитават интересите на народа, че имат трайна и последователна позиция за неутралитет катастрофираха и за пореден път докачват нещо, което ние обясняваме от няколко дни – "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове и трябва да се подкрепи нещо важно, заяви Симов.

Това поставя и въпроса за моралния облик на Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика – аз си спомням как само допреди няколко години той висеше на "Позитано" с горещи молби да бъде издигнат за кмет на София. Като не стана това, очевидно е решил, че евроатлантическото русло е много по-удобно за него, каза още социалистът.

Парламентът ратифицира изменението на офертата за изтребителите

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2400 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.07.28 | 13:42

4
Тоест БСП не подкрепят и не са евроатлантици а русокенефи
Верно бе

2022.07.28 | 12:46

3
Мама ти руски боклук Бяхте трупове Киро и ДБ и агент радев ва реанимираха Дано да изчезнете един ден завинаги

2022.07.28 | 12:28

2
По-добре американски съвременни изтребители, отколкото руско-съветски таралясници

2022.07.28 | 11:49

1
ООО стига стига предизборни плювални Вие с ПП и Дъ Бъ сте лайнааааа

Добави коментар

Водещи новини