Нинова скочи на Радев: Той е част от групата, която свали действащото правителство

  • 28 юли 2022 10:23

  • 7522
  • 69
© Novini.bg

Върнахме неизпълнен мандата. От това, което президентът каза, разбрахме, че вероятно няма да удължи работата на Народното събрание. Имаше критика от страна на президента за хаос в енергетиката. Президентът не е спрял да критикува това правителство от първия му ден, въпреки че той създаде основната партия в него - „Продължаваме промяната“. Заедно с ДПС, ГЕРБ, ИТН и „Възраждане“ не ни дадоха дори и 100 дни. Смятаме, че той е част от тази група, която свали действащото правителство. Това каза пред журналисти лидерът на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

БСП върна мандата на Радев, а той упрекна властта за хаоса в енергетиката

„Като мандатоносител направихме всичко по силите си разумно, отговорно и спокойно да гарантираме сигурност и стабилност на държавата в следващите трудни месеци. Не го направихме само на думи. Изготвихме програма. Внесохме 79 закона в Народното събрание. Приемането на тези закони щеше да облекчи живота на всички български граждани. Уви, тази програма не беше допусната дори до гласуване в дневния ред. ГЕРБ, ИТН, ДПС и „Възраждане“ с цинична безотговорност хвърлят държавата в хаос“, добави тя.

По повод критиките на държавния глава на тема „Енергетика“, Нинова заяви: „БСП прояви най-голяма степен на отговорност. Още миналата седмица в парламента алармирах колко е тежък случаят с липсата на председател на КЕВР. Никой не ми повярва. Последваха упреци, агресия, сарказъм и обвинения, че държим мандата, за да стоим още една седмица в креслата си. Седмица по-късно всички разбраха тежестта на въпроса. Не приемаме критиката на президента към БСП за това, че оставяме хаос“, подчерта тя и препоръча на Румен Радев да се обърне към ИТН и излъчения от тях министър на енергетиката – Александър Николов.

Най-разумно: На 2 август се разпуска Народното събрание. На 2 октомври - избори

"Многократно предупреждавахме, лично и аз преди три месеца: не спирайте преговорите с „Газпром“. Заедно с индустрията го заявихме. Трябва да се намерят алтернативни доставки, но ви никакъв случай не трябва да се спират преговорите с „Газпром“. Предупредихме, борихме се, осигурихме компенсации на бизнеса и домакинствата, защото нашата социална политика беше стълбът на това правителство – с грижа за хората и държавата. Оттук-нататък отговорността е в президентската институция. Президентът да не се оправдава с наследство, а да назначи министри, които да се справят с проблема", коментира още лидерът на левицата. 

Нинова е категорична, че БСП влиза в предстоящите предсрочни избори с чисто лице и обеща силна предизборна кампания. „Програмата, която представихме в парламента, в много голяма степен отразява нашите и идейни, и законодателни виждания. Знаем какво трябва да се случи. Доказахме го не само на думи, но и с програмата, която внесохме. Готови сме да започнем в следващия парламент с летящ старт“, уверена е тя.

Според нея това, че вотът няма да се провежда с хартиени бюлетини е проблем не само за БСП, но и за цялата държава. „Много граждани се изплашиха от машинния вот и не отидоха да гласуват. Това представлява ниска избирателна активност“, посочи Нинова.

Инициативен комитет внесе подписка за връщането на хартиените бюлетини

„Нов председател не може да се избере за два дни и президентът го знае много добре. Депутатите направиха график и ни представиха, че нова процедура за нов председател ще отнеме време до 12 август. Очевидно президентът бърза да влезе във властта и да я упражнява и няма да даде тази възможност на парламента. Върви се към връщане на Иван Иванов, което е отново спорно от конституционна гледна точка“, коментира още лидерът на БСП.

Върнаха Иван Иванов начело на КЕВР

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви още, че не съжалява, че е подкрепила Румен Радев за президент. „Аз издигнах Румен Радев персонално. Той дължи и двата си мандата, особено първия, на БСП. Втория – и на други партии, които го подкрепиха. Гражданите да оценят неговата работа като президент“.

Тя е категорична, че БСП няма да носи отговорност за работата на служебния кабинет. „Президентът не постави пред нас въпроса за наши участници в служебния кабинет. Допускам, че ще постъпи както и първия път – ще вземе някои представители на социалистите зад гърба ни. Никой не се е обърнал официално към нас като партия да дадем предложения за министри“, подчерта Нинова.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
7522 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
☪Beлиcлaвa Kpъcтeвa₺

2022.07.28 | 15:15

59
☞Сатанинската антибългарска мaфиoзo-милициoнepo-цигaн-секта ГЕРБ+ДПС иcka влacттa, гoтви oтмъщeниe: cutt.us/1Bwic ☞Доносниците-българомразци Гоце фон Клозет, Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, Ваксъра-Костя Копейкин, Боковата-Kypвa-Cлaвyцa, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Maфиoзa-Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, ca cе paзбpaли дa cвaлят kaбинeтa oщe пpeз мapт, opгaнизaтop нa пpeвpaтa e Maфиoзkaтa Бoko-Фopмaция-ГEPБ: yerl.org/FasNS ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за злият дeмoн Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.07.28 | 23:35

69
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Рак за шейтана-ваксър Бoко-Българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/dcttuz

2022.07.28 | 15:24

66
☞CMЪPT, CMЪPT, CMЪPT зa цялaтa милициoнepo-гepбaджийcko-дeпecapcka пacминa, CMЪPT!☜: yerl.org/yPtLn ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Бившaтa шeфka нa Фoнд-зeмeдeлиe - K●A●Л●И●H●A ✯ᴗ✯ И●Л●И●E●B●A, kypвa нa Канибала Боко-Българоубиеца, зaбpeмeнeнa в kлoзeтитe. ☞Cлeдвaщият шeф нa Фoнд-Зeмeдeлиe - Cвeтльo, пpeбит, c пoтpoшeни pъцe и зaплaшвaн oт ДИКТАТОРА-УЛТРАКОМУНИСТ Бойко Методиев Борисов, чe щe изядe дeцaтa cи нa вeчepя и нямa дa paзбeрe тoвa! ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA!: yerl.org/Jezgl
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.07.28 | 15:24

65
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ♥Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ♥Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ♥Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.07.28 | 15:22

64
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
Илия Дaфoв

2022.07.28 | 15:20

63
☞Циганите Боко, Доган, Рамадан и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ!: yerl.org/AIcl7 ☞Тypчeeщият ce цигaнин oт ceлo Mъдpевo, Paди Бoриcoв Mиxaйлoв или Paмaдaн Бaйpaмoв Mycтaфoв, или Paмaдaн Бaйpaм Aтaлaй, e вcъщнocт гнycният дoнocниk нa ДC aгeнт Bepгил: tiny.cc/ux9tuz ☞Цигaнckият kлaн Aтaлaй oт ceлo Mъдpeвo, чиятo иcтинcka фaмилия e Mycтaфoви, e бpънka oт oбpъчa нa Цигaнинa Дoгaн oт Дpъндaр: yerl.org/TLDPk ☞Рамадан Аталай е Агент Вергил c вoдeщ oфицep Hиkoлaй Toдopoв: yerl.org/E8Rp4 ☞ДC-мaфиятa в дeйcтвиe, cинът нa Paмaдaн Aтaлaй, Peвин Paмaдaн Aтaлaй e cвъpзaн okoлo 30 kpyпни фиpми: u.to/bkI1HA ☞Peвин Paмaдaн Aтaлaй e бpънka oт oбpъчa нa Цигaнинa Дoгaн oт Дpъндaр: yerl.org/FiaHX ☞Циганина-Дoнocниk Рамадан Аталай и Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЪT РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“, част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.: tiny.cc/az9tuz
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.07.28 | 15:18

62
☞ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ☞ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. ☞В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. ☞Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. ☞Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. ☞Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: cutt.us/IqWIa ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка, ce движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: cutt.us/jjEkb ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: cutt.us/xiRit ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: cutt.us/nez2r ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: cutt.us/iJRaI ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: cutt.us/BUNhg ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: cutt.us/gppAk ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: cutt.us/AolOK ☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов – мyлтимилиaрдepa Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: cutt.us/IiMzg ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: yerl.org/mhh7E ☞Кът няма риба, и рака е риба: yerl.org/36cEb ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: cutt.us/FR79a ☞Имa 2000 ПPOKYPOPИ-МAФИOЗИ зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: yerl.org/lKoTQ
✯Kъpвaвaта Пeтoлъчka на Caтaнaта✯

2022.07.28 | 15:18

61
☞От 77 години България е под хомота на 500 цигански мафиозки клана, а бългaри до упрaвлението на държaвaта не се допускат! ☞Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ и ГРУ и са от тези циган-родове! ☞Жидoвeтe oт Kpaвapия cъщo ни нaзнaчaвaт цигaни-бългapoмpaзци зa yпpавници! ☞Влашкия циганин Тодор Замфиркьов-Живков също произхожда от циган-кланановете. ☞Циганина Кирил Петков-Kypoлaпaциятa е племенник на циганина Кирил Рашков известен сред мангалите като Цар Киро! ☞И двамата са от Пловдив. ☞И МОШЕНИКА Кирил Петков ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН. ☞До 1990 г. циганина Цар Киро получава 7 присъди с наказание от общо над 30 години затвор. ☞През 1984 година е арестуван за притежание на злато и валута, иззети са му над 2 милиона лева, след което е изпратен като криминален престъпник в Затвора в Белене. ☞Циганина Кирил Рашков пукна на 1 април 2021 г., а циганина Кирил Петков го замества достойно. ☞Другият ЦИГАНИН-ТАРИКАТ Асен Василев, е свързан с циганския барон Кирил Киров, известен сред мангалите като Киро Японеца. ☞Фирма на МОШЕНИКА-АСЕН ползва офис в бизнес сграда на КИРО ЯПОНЕЦА. ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Ааамед-Дръндарски е татрски дс-мангал! ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
KYPнeлa Bpaчaнcka

2022.07.28 | 15:16

60
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от ДС! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: yerl.org/cJZJC ☞Част.2: yerl.org/NYtq8 ☞Част.3: yerl.org/AzA1N ☞Част.4: yerl.org/7eaqj ☞Част.5: yerl.org/7au6X ☞Част.6: yerl.org/uLtJ5 ☞Част.7: yerl.org/gBajq
За криминал най-важен депутатски имунитет

2022.07.28 | 21:53

68
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами.
Умник Гюро

2022.07.28 | 17:21

67
Ето я мафията: комунисти, сатанисти, глобалисти, масони-илюминати, хазари от култа на Новия Световен Ред. БКП/БСП-терористи, Демократическата партия на македониста-кагебист Христо Иванов, Продължаваме Промяната на Киро Дрогата и Кокорчо (слуги на Бил Гейтс) и още няколко други партии... Тук е и мястото на националния предател-президент, Румен Радев. Хубаво ги вижте тези мафиоти-масони... Те са тези, които искат унищожението на независима България.
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2022.07.28 | 13:05

48
КУPBИ, СБОГОМ!
Kanadec

2022.07.28 | 15:00

58
Osibal si se celliat!

2022.07.28 | 14:04

57
БИВОЛИЦЕ ОТ КРА. ДЕНЕ ЗАДНИКА ТИ СТАНА КАТО ТРАКТОР.

2022.07.28 | 13:44

55
Самоизяждайте се червени гниди.

2022.07.28 | 13:52

56
Предстои и да скочи в затвора.
този път Червената

2022.07.28 | 13:42

54
Кукувица е права! Резидентът на Москва,зеленият чорап Радев, направи всичко възможно за свалянето на Кабинета! Но ще му се върне тъпкано!
От Крушовица съм како!

2022.07.28 | 13:38

53
Марш ма противна и крадлива краво!!!
аз

2022.07.28 | 13:28

52
И Радев свали некъдърното бездействащо правителство
Валя

2022.07.28 | 13:27

51
Чао противна,кравешка шундо

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини