Иван Иванов (БСП): Увеличавайки енергийните помощи, очаквам и по-големи резултати

  • 28 юли 2022 07:40

  • 420
  • 1
Иван Иванов (БСП): Увеличавайки енергийните помощи, очаквам и по-големи резултати
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

"Имаме решения на Върховен административен съд и това какво ще се случи оттук нататък е в ръцете на бъдещето правителство.Трудно мога да коментирам съдебното решение, но хвърлихме много труд. Усилията бяха насочени към връщане на държавата в този сектор. Това зави в ефира на БНТ министърът на земеделието в оставка от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й..

"Служителите от Българската агенция по храните получават 20% по-висока заплата и не само те", добави той.

"Рискове винаги има, може и да се остави случаят с Капитан Андреево, но всичко ще зависи от новия кабинет. Ние за 7 месеца почти във всяка структура намирахме нарушения. Когато ги мотивирахме с по-високи заплати, нещата се пооправиха", смята Иванов.

Министър Иванов: В последните години в България при малините се наблюдава устойчивост на плододаващите площи

"При горските стопанства вървят нон-стоп проверки, за да можем да избегнем нарушения. Дори стигам ди крайности и уволнения, само и само да може всичко да е под контрол.Общините са пряко отговорни за тези неща", каза още той.

"Увеличавайки енергийните помощи, очаквам и по-големи резултати".

"Пренебрежимо малко е украиснкото зърно, което е влязло на наша територия-6 хиляди тона.

Той посочи, че е трябвало да бъдат постигнати няколко основни цели, сред които осигуряване на продоволствената сигурност на страната и подпомагане на българските земеделци, така че те да бъдат конкурентоспособни и да произвеждат качествена продукция с висока добавена стойност на достъпна цена.

„Българското правителство показа за пръв път в последните 30 години, че земеделието е приоритет за изпълнителната власт.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
420 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.28 | 10:49

1
Ето я мафията: комунисти, сатанисти, глобалисти, масони-илюминати, хазари от култа на Новия Световен Ред. БКП/БСП-терористи, Демократическата партия на македониста-кагебист Христо Иванов, Продължаваме Промяната на Киро Дрогата и Кокорчо (слуги на Бил Гейтс) и още няколко други партии... Тук е и мястото на националния предател-президент, Румен Радев. Хубаво ги вижте тези мафиоти-масони... Те са тези, които искат унищожението на независима България.

Добави коментар

Водещи новини