Нинова разпореди масирани проверки по заведения и социални мрежи за продажба на райски газ

  • 26 юли 2022 14:13

  • 6305
  • 32
Нинова разпореди масирани проверки по заведения и социални мрежи за продажба на райски газ
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

КЗП започва масирани проверки по заведения, барове и в социалните мрежи за продажба на райски газ.Това заяви министърът на икономиката и индустрията в оставка и лидер на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Нинова разпореди да започнат проверките, а където се идентифицира продажба на райски газ ще се издава акт за временна забрана за продажба, тъй като към момента няма закон, който да пази децата от употребата на опасното вещество. Нарушителите, които продават райски газ на деца в интернет ги грози 25 хил. лв. глоба.

Внимавайте! Райският газ е глупост, може да увреди сериозно децата

Нинова заяви, че парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще внесе и законодателни промени в Закона за закрила на детето, която ще забрани продажбата на райски газ така, както е забранена и продажбата на цигари и алкохол за деца под 18 годишна възраст.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6305 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар
✡ACAНA✡ Чepнaтa Пoмaшka Xoджa

2022.07.27 | 02:39

29
☞Пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! ☞Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 77 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! ☞Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите, пенсионираните-милиционери и oxpaнитeлитe, брой ги 200 000 българоубийци!: yerl.org/otnK0 ☞Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, a те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa дc-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг!: yerl.org/K1PzA ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: yerl.org/GXMII ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-въpxyшkaтa мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: yerl.org/cPo2n ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
Милиционерско-циганско ИГО

2022.07.27 | 14:45

32
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник.
✯Peни Гъpбeвa✯

2022.07.27 | 02:41

31
☞CMЪPT, CMЪPT, CMЪPT зa цялaтa милициoнepo-гepбaджийcka пacминa, CMЪPT!☜: yerl.org/yPtLn ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Бившaтa шeфka нa Фoнд-зeмeдeлиe - K●A●Л●И●H●A ✯ᴗ✯ И●Л●И●E●B●A, kypвa нa Канибала Боко-Българоубиеца, зaбpeмeнeнa в kлoзeтитe. ☞Cлeдвaщият шeф нa Фoнд-Зeмeдeлиe - Cвeтльo, пpeбит, c пoтpoшeни pъцe и зaплaшвaн oт ДИКТАТОРА-УЛТРАКОМУНИСТ Бойко Методиев Борисов, чe щe изядe дeцaтa cи нa вeчepя и нямa дa paзбeрe тoвa! ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA!: yerl.org/Jezgl
◉‿◉Червена шапчица АРМАТКА♥

2022.07.27 | 02:40

30
Българската риба е ни риба, ни рак. Когато няма риба, и българската риба е риба. Тя е най-мълчаливата риба в света. И си знае защо. Черно е не само морето, в което живее, но и тиганът, в който я пържат. От векове българската риба се лови на чужди въдици. И се пържи в собствената си мазнина. Тя се ражда попче, живее като цаца и завършва като калкан. Съвсем сплескана. Още преди да се роди, българската риба е загубила Бяло море и Охрид, Босфора и Дарданелите, затова е интернационалист. И пасе трева. Нито една българска риба не си знае гьола, тя плува най-добре в мътни води. Когато тежи над един грам, обикновено се мисли за риба тон. Когато пророк Йона престои три дни и три нощи в утробата на българската риба, той излиза оттам сиромах Лазар. Защото му взимат по триста долара на час. Като за офис. Българската риба не се яде с пръсти, нито с вилица, а с друга българска риба. Виното, с което се яде българската риба, се пие от чаша, направена от черепа на нейните врагове. Българската риба се обединява единствено в консервна кутия. Гръбнакът на българската риба е политически. За нея дружбата е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Това, което другите народи са направили за сто години, българската риба трябва да направи за двайсет. Тя трябваше да се прави не само на риба чук, но и на риба сърп. Без да бъде златна, тя изпълняваше всички желания на дядото. И на дъщеря му. Исус с пет риби нахрани пет хиляди души. Осем милиона български риби храниха осем души. И чорапите им — пак кърпени. Българската риба е най-опушената риба в света. Тя съдържа не толкова фосфор, колкото фосфати. Българската риба се вмирисва откъм опашката. Според тези, които я управляват. От три български риби се получават трийсет политически партии. Българската риба е българоезична. Тя е най-демократичната риба в света. Преди тя е била дънна, а сега е летяща. Хайверът на българската риба е червен и син. Но обикновено я пращат за зелен хайвер. Всяка българска риба мечтае да стане капиталистическа акула. Пътят на българската риба към Европа и към света минава не през Босфора и не през Вашингтон, а през тигана.: yerl.org/36cEb

2022.07.26 | 16:17

21
Тая кучка за коя се има започва да командва парада дано се задавиш сфиня смрадлива воняща с Влас

2022.07.26 | 17:27

28
тя по добре да мисли за щерка си която я шибат негрите и изпада в транс от наркотици.

2022.07.26 | 17:22

25
Тази, за разлика от твоя сварен мозък мисли за вас подрастващите, защото сте толкова назобано и скапано поколение, че след като създадете семейство възпроизвеждате едни увредени и тежко болни деца, за които цял живот събирате пари за лечение. Capisci галфон???
Умник Гюро

2022.07.26 | 17:25

27
По-добре "Райски газ", отколкото комунистически смрадливи пръдльовци наоколо!
Умник Гюро

2022.07.26 | 17:23

26
Кой точно я е избрал тази Крушовска биволица, че да се разпорежда? Това не е като да приватизираш "Импекс" за 1 лев.

2022.07.26 | 17:18

24
Г-н Янев си направи партиена регистрация , защото така ще се плаща на формация - програмата парадоксален , местните структури Фейсбук . Такъв е извода от даденият интървю днес по радиоканал 12+5 към обедното време .
До 21

2022.07.26 | 16:54

23
Тази, за разлика от твоя сварен мозък мисли за вас подрастващите, защото сте толкова назобано и скапано поколение, че след като създадете семейство възпроизвеждате едни увредени и тежко болни деца, за които цял живот събирате пари за лечение. Capisci галфон???

2022.07.26 | 16:51

22
Всичкото ни наред, че до райски газ стигна Корнелия.
До 17 и 12

2022.07.26 | 16:17

20
Вие и двамата сте наивници!!Търси се повод зо отнемане на бизнес!!!Какъв газ,какви пет лева!!!Преразпределяне в полза на нашите!!!
До 9

2022.07.26 | 16:11

19
Така си мислиш, драги!!Тия откраднаха 45 години труд на един НАРОД!!!И това ако не визия....

2022.07.26 | 15:01

8
НИНОВА Е НИКОЙ И НЕ МОЖЕ ДА РАЗПОРЕДИ НИЩО

2022.07.26 | 16:07

18
Ама как може да краде,а!!!!

Добави коментар

Водещи новини