Антоний Гълъбов: Управляващите отново се опитват да настъпят мотиката

  • 25 юли 2022 18:55

  • 2939
  • 12
Антоний Гълъбов: Управляващите отново се опитват да настъпят мотиката
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Предсрочният вот е неизбежен. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ политологът Антоний Гълъбов.

В момента виждаме опит да бъдат управлявани щети и всеки политически субект да минимизира щетите за себе си. Навлизаме в предизборна кампания и всеки се опитва да прехвърли щетите на другия, заяви Гълъбов.

Според политическия анализатор Росен Карадимов вероятността да има предсрочни избори е по-голяма отколкото да бъде съставена правителство. "Продължаваме промяната" няма интерес от правителство в рамките на този кабинет, те виждат един приличен изборен резултат, посочи той.

Този политически елит дойде в името на промяната. Когато направиш такава констатация, се оказва, че нямаш избор. Проиграха се очакванията на протеста. Ново правителство не може да се направи със същата, която се е провалила, а само с нова формула, коментира Карадимов.

По думите на Антоний Гълъбов е трябвало да се изготви управленска програма преди да започнат преговорите за съставяне на правителство с третия мандат, както и да се избегне парцелирането на министерства.

По-добре е Асен Василев да хване мотиката вместо да я настъпва. Липсата на компетентност, на диалог, на съгласие компрометира тази формула и тя повече не може да бъде използвана. Мотиката стои пак там и те пак се опитват да я настъпят, каза още Гълъбов.

В БСП обсъждат два варианта за действие с третия мандат

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2939 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
????

2022.07.26 | 06:44

12
КОИ "управляващи", "другарю" Гълабов, ТЕЗИ дето стоят на ВХОДА и ИЗХОДА на рафинерията, ТЕЗИ дето ПРИСВОИХА бензиностанциите в България, ТЕЗИ дето излъчиха председателя на КЗК, ТЕЗИ дето КРИЯТ ИСТИНАТА за :КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,.........................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ"герб" и ЯТАЦИ???? КОИ, "Другарю-господин" Гълабов????!!! КОИ?! НАРОДЕ????

2022.07.25 | 19:37

2
Нека Вие като политическа класа да ни уведомвят зад която от Ай-Ти платформи Вие стоят , вместо да чуем за процедурни конституционни правила : Асоциация на радиоиндустриите и бизнеса (ARIB) Япония ARIB Алианс за решения в телекомуникационната индустрия (ATIS) САЩ ATIS Китайска асоциация за комуникационни стандарти (CCSA) Китай CCSA Европейски институт за телекомуникационни стандарти (ETSI) Европа ETSI Общество за развитие на телекомуникационни стандарти (TSDSI) Индия TSDSI Асоциация за телекомуникационни технологии (TTA) Южна Корея TTA Комитет по телекомуникационни технологии (TTC) Япония TTC

2022.07.26 | 06:03

11
Добре де, върви да се лекуваш при психиатъра!
Този Гълъбов само като му физиономията

2022.07.26 | 01:25

9
И преди да отворил устата знам какви ще ги изговори, щото от едно време той се явява защитник на мафията, освен това всякакви политилози, доцентолози, професорлози са герберски бок луци.

2022.07.26 | 06:00

10
Росен Карадимов - стожерът на ДКМС - комунистически бо.клук
Герберасте Ν 3!

2022.07.25 | 21:22

7
По духането на спаружени банкянски гюдерийки сте вие двамата с Гарвана! Хващайте пътя за Банкя и гледайте да се справите добре! Както е известно, Сикаджията добре плаща на духачите си! Наслука бе, банканска подлого Ν 3!

2022.07.25 | 23:14

8
Ти спокойно.можеш да се запътиш за лудницата
Гарване!

2022.07.25 | 19:18

1
Гарванов, пардон - Гълъбов! Теб те е" настъпила мотиката" по рождение бе, Гарванов! И няма ли дори и ти да се засрамиш и да престанеш да слугуваш като треторазряден лакей на престъпната и корумпирана сарайско-банкянска шайка, която ограби и срути държавата? Да, ограби я и я срути! А твоят банкянски спонсор, явно е много "щедър", рано или късно ще отговаря в съда за грабежите и престъпленията, които е извършил, за 12 - годишния геноцид над нещастните български пенсионери, впрочем, Гарванов, пет хиляди от тях се самоубиха от мизерия и безизходица, ще отговаря и ще лежи в затвора! А "Магнитски", "Рико", Мико и други международни органи, които се борят срещу корупцията и изобличават престъпници, крали и изпрали милиони, вече са по следите му! Бягай на дувара в Банкя да му обадиш тази "новина"!

2022.07.25 | 20:40

6
Полезен Идиот,Прокопиева марионетка

2022.07.25 | 19:41

3
А ти драскач смотан що не го духаш червен помияр мръсен
dodo

2022.07.25 | 20:10

5
kolega problemat idva ot osranata ninova koiato bi se obidinila i sas magare samo i samo da e na vlast boklukat

2022.07.25 | 20:05

4
Мога ли аз да предам от жътвата към земеделското използвайки Autoboss V-30 , предвид че машината ми е Манжурийско Северно Корейско произвдство , продадена като Комбайн Беларус , но TEXA OBD log не съотства на даденият стандарто от Земеделското както и Финансово Министерство относно възприетите действащо стандарти Асоциация на радиоиндустриите и бизнеса (ARIB) Япония ARIB Алианс за решения в телекомуникационната индустрия (ATIS) САЩ ATIS Китайска асоциация за комуникационни стандарти (CCSA) Китай CCSA Европейски институт за телекомуникационни стандарти (ETSI) Европа ETSI Общество за развитие на телекомуникационни стандарти (TSDSI) Индия TSDSI Асоциация за телекомуникационни технологии (TTA) Южна Корея TTA Комитет по телекомуникационни технологии (TTC) Япония TTC

Добави коментар

Водещи новини