Ива Митева: За КЕВР от коалиционните партньори ни бяха извивани ръцете

  • 21 юли 2022 16:28

  • 918
  • 4
Ива Митева: За КЕВР от коалиционните партньори ни бяха извивани ръцете
© Булфото/архив
Слушай новината Слушай новината

Ако парламентът е "умен", ние можем да отменим избора на председател на КЕВР още преди да е влязло в сила решението на Конституционния съд (КС), въпрос вече на политическа ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и решение е какво ще предприеме Народното събрание.

Така коментира пред журналисти в парламента Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" решението на съда по отношение избора на председател на регулатора.

"Въпросът е преди решението на КС да влезе в сила, дали можем да задействаме другата процедура и нещо да спасим", подчерта тя.

"Отговорността за КЕВР е на партията и парламентарната група, предложили кандидатурата за председател", посочи още Митева. Тя припомни, че от ИТН много пъти са алармирали за тази кандидатура, така че е ясно кой носи отговорност.  

Председателят на КЕВР обяви, че комисията спира работа
 

"За КЕВР от коалиционните партньори ни бяха извивани ръцете. Това бяха текстове, подадени от Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и, тя самата пред мен се кълнеше, че кандидатът им отговаря включително и на старите изисквания, дори не е необходима тази поправка в закона, не касае него", сподели още Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
918 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
А вие?!

2022.07.21 | 18:15

4
А вие ма, учиндолска слугиньо с дългия нос, вие защо "извивахте ръцете" на целия парламент, за да бъде назначен кандидата на сарайския ви началник за управител на БНБ?! Защо не предложихте и друг кандидат, а натрапвахте нагло и цинично единствено и само ефенди Каримански?! Защо? Я бягай при "онези двамата" палачи на Кирил Петков и Никола Минчев, виж, намери къде се крият като мокри плъхове, понеже нещо изчезнаха и само теб пращат да обираш срама и резила на чалгарската ви сбирщина! Най-сигурно е, че ще ги намериш в сараите, ако не там - бягай в "Зайчарника" в Банкя!
Гражданин

2022.07.21 | 17:17

3
До сега ,къде беше Лельо? Избори и да ви няма....
Пенев

2022.07.21 | 17:11

2
И вие ли се чудите кой ви наака гащичките?
Умник Гюро

2022.07.21 | 16:53

1
Ваксините на Гейтс-Фаучи-Рокфелер са всъщност генно-инженерни продукти. Генерално те действат в 2 направления. Първо, вкарват синтетични генетични ензими в човешките клетки, които предизвикват мутации и изменения на генетичния код. Човекът се превръща във Франкенщайновски хибрид, с разрушена имунна система и боледуващ непрекъснато. Става роб на фармацевтичните компании, докато накрая умре след поредната бустерна инжекция... Второ, ваксините съдържат нано-частици, които се възпроизвеждат непрестанно в човешкото тяло. Образуват се синтетични-емитерни структури - така наречените "моргелони". Човекът се превръща в рутер, способен да бъде направляван от разстояние чрез блу-туф и 5Джи технологии. Т.е. хората стават част от компютърните глобални мрежи... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, както сатанистите в България ви казват... Това е най-краткия път към ада.

Добави коментар

Водещи новини