Защо Гвоздейков избра авиолинейките пред НС

  • 21 юли 2022 07:51

  • 1605
  • 3
Защо Гвоздейков избра авиолинейките пред НС
© Bulphoto/архив

Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника, бивш депутат от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП), разкри има ли сензация при напускането му на Народното събрание.

Пред бТВ той обясни, че подобно нещо няма и е кандидатствал за пост в авиолинейките още преди изборите.

Напусналият парламента депутат от ПП ще оглави дружеството за спешна помощ по въздуха

Той отбеляза, че парите за медицинските хеликоптери са осигурени от Плана за възстановяване и устойчивост.

Гвоздейков обясни, че не се е молил да ходи да оглави някоя длъжност, а провел разговор с премиера в оставка Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически за проекта за авиолинейките.

Въпреки това бившият депутат два пъти отказвал да оглави проекта.

Затова Гвоздейков не вижда какъв е проблемът и какви са драмите от неговото освобождаване от парламента. Той сподели, че е изненадан, че два часа бившите му колеги в НС са обсъждали неговата персона.

„Тръгвам си с надежда за нещо по-добро, а не с разочарование. Политическият модел у нас има нужда от промяна“, каза Гвоздейков.

„Не съм убеден, че конструкцията на старата коалиция може да се появи нещо качествено и да помогне на хората. ИТН допринесе доста за вота на недоверие срещу правителството и не знам защо трябва да се прави втори опит за съставяне на правителство с третия мандат“, заяви още освободеният депутат от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"

Последвайте канала на

Десислава Станева
1605 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.07.21 | 10:34

3
ЗА КОМИСИОННИТЕ. ЗАЩО НЕ СЕ ДОГОВАРЯ ОТ МИНИСТРИТЕ.
30години едно и също....

2022.07.21 | 10:18

2
дамммм......

2022.07.21 | 08:58

1
Той си мисли , че ще има лапачка , ама се е объркал ! След като вземе комисионните ще се чудят какво да ги правят ! Кой в България дава пари за "глупости" (застраховки) ?

Добави коментар

Водещи новини