Кирил Добрев: Служебният кабинет чука на вратата

  • 18 юли 2022 13:00

  • 1909
  • 1
Кирил Добрев: Служебният кабинет чука на вратата
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Изборът на Румен Радев да връчи третия мандат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е изненада. Това е логичен и почтен ход. Той прави поредния си жест към левите хора в България, с които няма проблем. Това заяви в предаването "12+3" по БНР Кирил Добрев, политически анализатор, доскоро зам.-председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

По думите му вероятността да не се отиде на предсрочни избори е минимална.

Страхът от служебен кабинет е много голям. От него ще стане ясно кой и как е изнасял оръжие за Украйна, кой е прекратил договора с "Газпром", ще стане ясно какво е финансовото състояние на държавата. Служебният кабинет е неизбежен и чука на вратата. Предсрочни избори ще има - сега или след няколко месеца. Трябва да се получи отговор на няколко въпроса - дали ДБ е в сянката на ПП, дали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще запази влиянието си, или ще падне под 200 000 гласа. ДПС е константа. Ще има два политически субекта - ГЕРБ и ПП плюс група политически джуджета, допълни Добрев.

Той посочи, че президентът ще продължи да бъде обективен и последователен в действията си.

Президентът връчва днес третия мандат за съставяне на правителство

И най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия и ако тези политици имат воля да се справят със ситуацията в страната, могат да го направят, но нямат желание, отбеляза още Добрев. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1909 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.07.18 | 14:36

1
Значи БКП/БСП-терористи, които спечелиха огромните 7% на последните избори, искат отново да управляват България...Българи, опомнете се: имате Фатмак-комунист за президент и комунистически правителства едно след друго... До кога ще се оставяте да ви водят за носа?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини