Скандал в парламента заради предложение на ГЕРБ-СДС

  • 15 юли 2022 11:59

  • 3205
  • 4
Скандал в парламента заради предложение на ГЕРБ-СДС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

В Народното събрание прехвърчаха искри заради предложение от политическата партия на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, а именно 24 май да стане национален празник на България.

Депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков каза, че се пита защо за национален празник е избран трети март, когато, по думите му, той отправя послание, че сме благодарни на Русия.

"До българското знаме се вее руско знаме. Това е сигналът, който отправяме - ние сме благодарни на една велика сила. Без тях ние не можем. Докато трети март е национален празник ще изпращаме послание, че сме благодарни на една велика сила, ще замеряме премиера със снежни топки. Ще има конфликт. От 30 години това е конфликт. Коя е нашата ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на за образ? Опираме до това кой ден заслужава да бъде българския национален празник - зад всяка друга дата прозира сянката на една велика сила, без която не можем. 24 май- вече се опитват да ни го крадат, да го разкъсват. Великата сила каза, че кирилицата е дошла от македонските земи.

Атанасова: Държавата се управлява от няколко фамилии

Петър Кънев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е посочи, че 24 май е официален празник на Русия.

Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" подчерта, че България се освобождава от османско робство и "могат да си срамуват само националните предатели и тях замерят с топки."

Иван Петков от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е заяви:"Ако не беше 3 март - какво щяхме да правим на 24 май. Щеше да честваме празник на турската азбука. Щяхме да бъдем турски селтанат. Ако не бяха руснаците - тези, които Вазов ги описва."

Ако нямаше 24 май, нямаше да има 3 март - контрира Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ-СДС:"Няма турски букви, те пишат на латиница, а по онова време пишат на арабски. Явно сте продукт на слабата образователна система. 11 май по онова време се чества в българските земи. Подходете сериозно. Никой не иска да обиди 3 март. Това не е вярно, че нямаше да има 24 май, ако нямаше трети март", каза още Биков.

"Ние сме лош продукт на системата, в която се опитвате да се закрепите", заключи Иван Петков от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3205 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анонимен

2022.07.15 | 15:52

4
Избирателите на ГЕРБ са мнозинство! Временното крехко мнозинство на ПП и шарената безпринципна коалиция никога няма да доведат до стабилно управление на България!
Анонимен

2022.07.15 | 14:18

3
Разбира се че 24 май е много по подходящ за национален празник, от 3 март!

2022.07.15 | 13:47

2
ТЪПАК ГЮРО!
Умник Гюро

2022.07.15 | 12:48

1
Уведомете българските граждани какви са тези самолети, които летят безконтролно във въздушното пространство на България и пръскат тежки метали и химикали във въздуха? Това искат да разберат българите: кой ги избива безнаказано? Защо Фатмака Радев, правителството и парламента мълчат по въпроса? Искат да ни избият ли?

Добави коментар

Водещи новини