Президентът Радев поздрави Еманюел Макрон по случай Деня на Бастилията

  • 14 юли 2022 14:04

  • 297
  • 0
Президентът Радев поздрави Еманюел Макрон по случай Деня на Бастилията
© Булфото (архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздрави президента на Френската република Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на по случай Националния празник на страната – 14 юли.

Вярвам, че историческите връзки, активният политически диалог и двустранното сътрудничество във всички области от взаимен интерес, както и в съюзите, в които членуваме, ще продължат своето възходящо развитие за благото и просперитета на нашите граждани и страни, заявява президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в поздравителния си адрес.

Държавният глава изразява високата си оценка за усилията, които Френското председателство на Съвета на Европейския съюз вложи през първата половина на 2022 г., за постигане на приоритетите на ЕС и за справяне с предизвикателствата пред европейския континент.

Представителнa гвардейска част с българския флаг ще води пешия марш за Деня на Бастилията в Париж

Последвайте канала на

Радина Лазарова
297 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини