Балабанов: ИТН ще подходи максимално диалогично при президента, изборите са краен вариант

  • 14 юли 2022 12:12

  • 1433
  • 10
Балабанов:  ИТН ще подходи максимално диалогично при президента, изборите са краен вариант
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"След като знаехме какво ще се случи с втория мандат, логично е президентът да постъпи мъдро и всички да направим всичко възможно, за да се сформира правителство и българското общество да е удовлетворено", заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

"Тоест иска ние да работим в тяхна полза, за да можем да изкараме държавата от кризата. Ако не се стигне до консенсус, ще има избори, но това е най-крайният вариант. ИТН ще идем на консултациите утре, ще подходим максимално диалогично и ще разговаряме с президента, но ще оставим неговият избор да бъде водещ", заяви Станислав Балабанов.

Киселова: При неуспешен трети мандат НС се разпуска, на 2 октомври са изборите

 

"Партията, която тласне държавата към изборите, ще носи пълна отговорност за действията си", коментира депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1433 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Людмил Кирилов

2022.07.14 | 14:37

10
Вие сте пълни нещастници. Начело със сакатия гологлав пикоч.
хахаха

2022.07.14 | 14:34

9
ти да не си лидера на дебилите сектантни със стадно мислене жълтопаветници джендеро-либерасти, явно си най-малоумния сред тях

2022.07.14 | 14:06

8
Чалгаря умря ...политически

2022.07.14 | 13:56

7
На боклука сте , лайновоз
nn

2022.07.14 | 13:46

6
balabanov da ne bi i vie kato osranata ninova ne se otmetnahte i vece ste saglasni sa kirco i asenco
Болонката

2022.07.14 | 13:32

5
Гадове, нашиот Лайдер е бат Славиту, а Тупанчо Барабанов е негов глашатай, нещо като Африканчето, ама на по-ниско ниво... Няма ли най-после да разберете?!
Просто човек

2022.07.14 | 13:15

3
В никакъв случай мандат на малкото дпс!!!
Лайното Балабанов

2022.07.14 | 13:22

4
С Лекето Каримански, Тошко Африкански и Булонката Библиотекарска отекоха в канала!
П.

2022.07.14 | 13:10

2
Незнам само ИТН на какво е надяват още? Имаха прекрасна възможност да направят НЕЩО, но жестоко излъгаха избирателите си.Незнам само дали единствената цел на Слави не беше свалянето на Бойко Борисов.Следващият парламент няма и да го подушат.Не трябва да им се дава и третия мандат на тях.Абсолютни мошеници!
наглост, та дрънка!

2022.07.14 | 12:53

1
"Партията, която тласка държавата към избори ще носи пълна отговорност...." Не, това не е само наглост! Това е потресаващ цинизъм, това е чиста проба обида за народа, невиждана гавра и унижение! А КОЙ провали три парламента, КОЙ изпълни мократа поръчка на Кремъл и стана палач на Кирил Петков, който беше обявил война на живот и смърт на корупцията, на мафията, дирижирана от сарайския ви началник?! КОЙ една година се гаври с този народ и разиграва държавата?! КОЙ проваляше всеки опит за съдебна реформа, за отстраняването на Гешев и за назначаването на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ?! КОЙ бе, Балабане с грозната брадавица на тлъстата мутра, КОЙ?! Че защо чак сега се сетихте за "разбирателство" и ново правителство?! Защо свалихте Никола Минчев и Кирил Петков? КОЙ ви възложи тази мокра поръчка и завинаги оцапахте ръцете си с кръв, като същински палачи, каквито се и оказахте?! А защо според теб пРезидентът ти е мъдър?! Защото вас направи убийци, нали?! Дори и ДПС - вечните превратаджии, които сменяха правителства и председатели на парламента я отказахте, ама вие бързахте да я изпълните! Свършено е с вас, Джебчията и Хаджията, свършено е! Българският народ ви изрита на бунището, където впрочем винаги ви е било мястото! Място на национални предатели и изпълнители на мокри поръчки, възложени им от Кремъл!Имаш много здраве от "онези двамата!"

Добави коментар

Водещи новини